Fariba 90 2014-06-08 هانی زودی عوضش کن آواتارتو تا بابابزرگت نیومده.خخخ.یه خوشگلشو بذار غمگین نباشه هاااا. بعدا میام میبینم.
هانی زودی عوضش کن آواتارتو تا بابابزرگت نیومده.خخخ.یه خوشگلشو بذار غمگین نباشه هاااا. بعدا میام میبینم.
Fariba 90 2014-06-08 آواتار قبلیه شاد نبودشیطون بودش. ولی این غمگینه.یه آواتاری بذار غمگین نباشه.حالا کسی نیست هانی به خودم بگو شکست عشقی نخوردی!؟هوووممم!؟خخخ
آواتار قبلیه شاد نبودشیطون بودش. ولی این غمگینه.یه آواتاری بذار غمگین نباشه.حالا کسی نیست هانی به خودم بگو شکست عشقی نخوردی!؟هوووممم!؟خخخ
mahsa. 2014-06-08 هیییییی بیق ددیت برای شادیت حاضر تشک فریبااینارو بشوره هییییییییی امان از بی کسی ......
Fariba 90 2014-06-08 سلام هانی جونم.چرا آواتارت رو عوض کردی!؟هوومم!؟میدونی بابابزرگت خیلی دوست داره به من میگه تو نوه ام اذیت کردی ناراحته.از چش من میبینه اینو!خونم رو حلال میکنه!اگه آواتارت رو عوض نکنی بی فریبا میشی ها!نگی نگفتی هااا!خخخ
سلام هانی جونم.چرا آواتارت رو عوض کردی!؟هوومم!؟میدونی بابابزرگت خیلی دوست داره به من میگه تو نوه ام اذیت کردی ناراحته.از چش من میبینه اینو!خونم رو حلال میکنه!اگه آواتارت رو عوض نکنی بی فریبا میشی ها!نگی نگفتی هااا!خخخ
zErOOn3 2014-06-08 SLM این ارسال توسط هانیه حذف شده است. ما هنـــو نخوندیمـــا /... زودی ... ودو ویا /... نخ3 اصلیش ــــو ... بلی /... بیخیش /... شنگول باشین فخط:ad54ad:
SLM این ارسال توسط هانیه حذف شده است. ما هنـــو نخوندیمـــا /... زودی ... ودو ویا /... نخ3 اصلیش ــــو ... بلی /... بیخیش /... شنگول باشین فخط:ad54ad:
Y Y yara 2014-06-07 مرسی هانیه جونم...خیلی قشنگ بود:heart::thanks: http://www.pixpatogh.com/wp-content/uploads/Gallery/2011/2012/08/Doll-2.jpg
مرسی هانیه جونم...خیلی قشنگ بود:heart::thanks: http://www.pixpatogh.com/wp-content/uploads/Gallery/2011/2012/08/Doll-2.jpg
Haydi 2014-06-07 :25r30wi: جدا؟!! فک نمیکنم اگه ویروس داشت قبل اینکه بازش کنم آنتی ویروسم هشدار میداد..:motat: دشمنت شرمنده گلم..من که میگم ویروسی نیس:rolleyessmileyanim:
:25r30wi: جدا؟!! فک نمیکنم اگه ویروس داشت قبل اینکه بازش کنم آنتی ویروسم هشدار میداد..:motat: دشمنت شرمنده گلم..من که میگم ویروسی نیس:rolleyessmileyanim:
maxin 2014-06-07 :sad:چلا تحلیم!! خو من درس دارم دیگه نومویام راحت باش:sad: الان دارم میرم خیابون بگیرمش.
Haydi 2014-06-07 هههههه نمیدونم چرا حذف شده بود با این حال دانلود کردم الانم دارم گوش میدم..:thanks: خیلی قشنگه..ممنون عزیز دلم:heart::riz304:
هههههه نمیدونم چرا حذف شده بود با این حال دانلود کردم الانم دارم گوش میدم..:thanks: خیلی قشنگه..ممنون عزیز دلم:heart::riz304: