هانیه 2014-06-07 همش به خاطر این ی بود که من فرستادم دیگه؟؟؟؟؟راستشو بگووووووووووو.............:riz481::riz481گفت وگوی دوتا مهندس کامپیوتر باهم)
همش به خاطر این ی بود که من فرستادم دیگه؟؟؟؟؟راستشو بگووووووووووو.............:riz481::riz481گفت وگوی دوتا مهندس کامپیوتر باهم)
هانیه 2014-06-07 اخه ماسک نداشتی شاید واسه همین....یکی یکی باید بپاکم؟از یک نفر قهرم برای اون نفرستادم هههههههه....گفتم شاید بفهمه....نقشه هام نقش براب شدن....:riz481:
اخه ماسک نداشتی شاید واسه همین....یکی یکی باید بپاکم؟از یک نفر قهرم برای اون نفرستادم هههههههه....گفتم شاید بفهمه....نقشه هام نقش براب شدن....:riz481:
هانیه 2014-06-07 جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه همه فرستادم.............................برم پاک کنمممممممم یعنی؟
mw.ashel 2014-06-07 اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
آتشین 2014-06-05 پیه ممد چه حسودی اخه ادم به خالش میگه پیر حسسسسووووود هیشکی فک نمیکنه من خالتم همه فک موکنن تو داییمی :4d564ad6::a2d3:
پیه ممد چه حسودی اخه ادم به خالش میگه پیر حسسسسووووود هیشکی فک نمیکنه من خالتم همه فک موکنن تو داییمی :4d564ad6::a2d3:
sepid71 2014-06-05 خخخخخخخخخخ محمد این عکس پروفت خخخخخخخخخخخخخخ با اون برنامست تو گوشی نه؟ خخخخخخخخخخخخ منم از این عکسا دارم خخخخخخخخ
خخخخخخخخخخ محمد این عکس پروفت خخخخخخخخخخخخخخ با اون برنامست تو گوشی نه؟ خخخخخخخخخخخخ منم از این عکسا دارم خخخخخخخخ
E E eli 72 2014-06-05 تبعیدم کردن نامردا،گفتن مزرعه چقندر اتیش گرفته اونجا!!ههه مگه خودت تبعیدی نیسی!!!تا بعد امتحانات تو تبعیدم،بعدش میام همون گوانتانامو
تبعیدم کردن نامردا،گفتن مزرعه چقندر اتیش گرفته اونجا!!ههه مگه خودت تبعیدی نیسی!!!تا بعد امتحانات تو تبعیدم،بعدش میام همون گوانتانامو