moj 2014-06-06 باشه این یبارم اینجا مینویسم خوب دیگه همکار عزیز خیلی خوشحال شدم اگه اجازه بدین ما مرخص شیم فردا سر میبینمتون
باشه این یبارم اینجا مینویسم خوب دیگه همکار عزیز خیلی خوشحال شدم اگه اجازه بدین ما مرخص شیم فردا سر میبینمتون
moj 2014-06-06 خوب دیگه از عاشقا بیشتر ازینا نباید انتظار داشت!!!! تو صفحه خودم،شاید پیام بعدیمو تو پروف آدمین بدم و مجبور بشین برین اونجا بخونینش...!!! آره اسپندا رو دود کنین
خوب دیگه از عاشقا بیشتر ازینا نباید انتظار داشت!!!! تو صفحه خودم،شاید پیام بعدیمو تو پروف آدمین بدم و مجبور بشین برین اونجا بخونینش...!!! آره اسپندا رو دود کنین
moj 2014-06-06 مرسی که قبول کردین باشه کتک با شما آروم کردنشونم بامن(با قصه گفتن) راس میگین اینجور منم از بیکاری در میام
مرسی که قبول کردین باشه کتک با شما آروم کردنشونم بامن(با قصه گفتن) راس میگین اینجور منم از بیکاری در میام
moj 2014-06-06 اتفاقا برا بچه های پرروی امروزی شما بهترین گزینه این...(دوره نوازش گذشته) منتظر باشین فردا از وزارت آموزش پرورش باهاتون تماس میگیرن(نمیدونید جامعه به امثال شما چقد محتاجه)!!!
اتفاقا برا بچه های پرروی امروزی شما بهترین گزینه این...(دوره نوازش گذشته) منتظر باشین فردا از وزارت آموزش پرورش باهاتون تماس میگیرن(نمیدونید جامعه به امثال شما چقد محتاجه)!!!
moj 2014-06-06 از قرار معلوم شما رابطه تون با بچه ها بهتره(ساخته شدین واس معلمی) ما رو بذارین تو همین کلبه یخ زدمون تنهایی بمونیم(شاعرانه رو حال کردین)!!!!
از قرار معلوم شما رابطه تون با بچه ها بهتره(ساخته شدین واس معلمی) ما رو بذارین تو همین کلبه یخ زدمون تنهایی بمونیم(شاعرانه رو حال کردین)!!!!
Y Y yara 2014-06-04 مرسي عزيزم خوبم......باجي هروقت سرت خلوت بود جندتا كلمه برام توي بروفم بنويس....منم تمرين ميكنم و دشون ميشم...اونوخت برات بيام توركي ميزارم...:idea_majidonline:
مرسي عزيزم خوبم......باجي هروقت سرت خلوت بود جندتا كلمه برام توي بروفم بنويس....منم تمرين ميكنم و دشون ميشم...اونوخت برات بيام توركي ميزارم...:idea_majidonline:
Y Y yara 2014-06-04 سلام ناري جون...خوبي باجي؟؟؟جه خبرا؟؟ ترجمه ٦٠صفحه ي انجام داديش؟؟باجي تركي ادم نميدي؟؟:dadad4: