Y Y yara 2014-06-05 ميكم هاني نكنه خاطرت از من مكدرررررررررر شده و نميكي؟؟هااااااان؟؟!! ووووي هاني..اره منم ؟؟؟!!! ياخدا جرا جيكا كردم...فقط بوكو...اورين اورين..(((
ميكم هاني نكنه خاطرت از من مكدرررررررررر شده و نميكي؟؟هااااااان؟؟!! ووووي هاني..اره منم ؟؟؟!!! ياخدا جرا جيكا كردم...فقط بوكو...اورين اورين..(((
هانیه 2014-06-05 :thumbsdownsmileyani:thumbsdownsmileyani:13::13:عاشقش شدم....بدجوربه دلم نشست....هی خدا
crazy 2014-06-05 بگو کی خو منم میخام آشتی تون بدم دیگه.چطور تو میخای مارو آشتی بدی خو منم شیرینی دوس دالم دیگه:black_eyed:
بگو کی خو منم میخام آشتی تون بدم دیگه.چطور تو میخای مارو آشتی بدی خو منم شیرینی دوس دالم دیگه:black_eyed:
crazy 2014-06-05 خدا نکنه.نه خانواده میرن خدمتشون.البته من نمیرم از راه دور نظارت میکنم مذاکراتو. بگووووووووووووووووو نامرت خب .دوس دارم برم رو نروت اصن ایششششششش
خدا نکنه.نه خانواده میرن خدمتشون.البته من نمیرم از راه دور نظارت میکنم مذاکراتو. بگووووووووووووووووو نامرت خب .دوس دارم برم رو نروت اصن ایششششششش
crazy 2014-06-05 آخه این چیه واس من فرستادی هان؟؟؟:smilies-azardl (12) تو کدوم خونه مهمونی بدم ک حالا پلوشم تزیین کنم؟ امشب شب مذاکره با مادرشوهر دیگه امشبم راضی نشن خونه ای در کار نیس کی خب بگو کریزی فضولههههههههه !
آخه این چیه واس من فرستادی هان؟؟؟:smilies-azardl (12) تو کدوم خونه مهمونی بدم ک حالا پلوشم تزیین کنم؟ امشب شب مذاکره با مادرشوهر دیگه امشبم راضی نشن خونه ای در کار نیس کی خب بگو کریزی فضولههههههههه !