هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :bunnyearsmiley::bunnyearsmiley::bunnyearsmiley:ههههههههههه........مسکین.......
    اینقد برا خودت پ ب بذار ببینم کی بیان از بهزیستی سراغت....از ما گفتن بود.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    Demet Akalın - İlahi adalet.mp3 yükle, bedava indir, скачать бесплатно, free download, dinle
    هانی تو که اینجا زیاد میایی ..صفحه رو باز کن طی قانون جذب به زودی صاحب یکی از اینا میشی...(درس مرس فعالیت معالیت نکن ها صفحه رو باز کن زل بزن بهش ببینی ماشین تو پارکینگ:25r30wi::25r30wi:..........)
    قبل اینکه فوتبالیستا بخرن اینجا ببینمشون هی نگم پورشه پانامرا چیه؟؟؟؟؟؟؟بماند به ماشین زردای خوشجل فکر میکردم پورشه انن....تو تبلیغ ایرانسل دیده بودم ...فک میکردم پورشه زرد رنگ میشه فقط.....اخی هانی تو چقدر ساده ای....:25r30wi::25r30wi:
    بعدن یادم باشه خدای ناکرده خدای ناکرده مجبور به منت کشی شدیم ازش استفاده کنیم .....غرورمان را هم زیاد نمیشکند....:a2d3::tsimuzpzwoap1t9y3o7:25r30wi::25r30wi:
    هی، هی، هی روانی تو عشق منی
    هی روانی که هی قولتو می شکنی
    دردسر سازِ لجبازِ دوست داشتنی
    هی، روانی تو عشق منی
    فدات باجی عزیزم.............منم دوس دارم توی جشن باشی ....خیلی دوست دارم عزیزم:dadad4::dadad4:
    نظرت در مورد یونی تربیت مدرس درسته هر کسی یه نظری داره ولی به صورت کلی میشه یه بررسی هایی کرد
    باشه نمیرم بیرون نگرانم نباش:25r30wi:
    توی پروف خودت برای خودت هم مینویسی بابا من چه توقعی دارم میگم توی پروف من چیزی ننویس:25r30wi:
    دیشب یک خاب خوشجل دیدم...خاب دیدم پشت پنجره اتاقم وایستادم بارون خوشجل میبارید منم دستمو برده بودم زیر قطرات باران.....اینقدر همه جا خوشگل بود بهشتی بود واسه خودش...مام بیدارم کرد فهمیدم خاب اینقدر ناراحت شدم...ایشالله خیر....بنویسم ببینم چی پیش میادش...93.03013
    آره بریم پاریس یکم ا فکر این مادر شوهر بیایم بیرون خخخخ
    الهییییییییییی خخخخ نه ایشالا تو میشی خواهرشوهر نمونه خخخخخ
    نالاحت نباش دخمل خوب ونازنازی فرشته روی زمین........................ببین پاریس چقدر قشنگه.....
    سلام /...

صبــ صبـــ و بسی منمونیوم /...

هااااااااااني نيستي دلم كرفت باجي:sad::sad:

.
    .
    .
    .
    :dadad4::dadad4:
    هانیه من پیتزا میخواااااااااااااااااااااااااااام :13:
    ممنون هانی عزیزم بابت پیامات:bunnyearsmiley:

نه بابا میلاد که سوغاتی که نیاورده:dadad4:
    هانییییییییییی این مطلب های خواستگاری چیه دم کنکوری گذاشتیییییییی!؟مگه نمیبینی ملت کنکور دارن!!!!؟:p7977cujr38iyymsu8:
    وا هانی مگه قراره بری خواستگاری ؟؟؟؟:21:
    شایدم ای ناقلا خبریه ؟؟؟:thanks:
    آفرین خوب تمرین کن و خودتو گرم کن خوب بخونی اون مطالبو میام ازت میپرسماااا:smilies-azardl (181
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا