elham2012
پسندها
151

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام الهام جان
    برو سایت دکتر /احتمالا تا الان کلید جمعه رو گذاشتن...من واسه خودمو حساب کردم شد 70 درصد...فقط ی غلط داشتم.
    سلام الهامی جونم ....مرسی عزیزم ...خوبی؟
    حتما باجی ...سلامت باشی ... شفقی خیلی سلام میرسونه .. دلش واستون یه ذره شده . (اخر هفته شاید نتش وصل شه )
    قربون دل مهربونت
    این گلا رو شفقی واسه شما فرستاده .

الامی خیلی خانومیییییییییییی

مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

بوس تف تفیییییییییییی
    سلام الهامی .خوبییییییی خانومی؟چه خبر از امتحانت؟چطور بود؟
    انشالله هرچی که خدا میخواد...خدا واسه فرشته های مهربونی مثل تو همیشه بهترینها رو میخواد!!!
    بووووووووووس عزیز دلم!موفق باشی آبجی من.
    سلام الهام جان..
    خسته نباشی عزیزم/امتحان چطوریا بود؟
    انشالله که نتیجه زحمتاتو میگیری عزیز.:riz304:
    سلام الهامی فدات بشم ممنون که به یادم بودی :rose: :rose: :rose:.
    بد نبود آجی.متوسط بود.خداروشکر تقریبا راضی ام.البته تا کلیدا نیاد معلوم نیست.سوالات تقریبا آسون بود البته وقتی سوالات آسون باشه درصدا میره بالا. زیاد فرقی نمیکنه.من زبان نزدم تو رشته ی ما معمولا زبان نمیزنن ولی دوستم میگفت زبانش خوب بوده.
    آره راحت شدم خداروشکر. ایشالله که تو هم فردا خوشحال از سر جلسه بر می گردی برات دعا میکنم حالتو خوب میفهمم
    سلام عزیزدلم..
    دیگه چیزی نخون واسه زبان..خووو فردا امتحان داری دیگه..سعی کن استراحت کنی..
    من دو روز قبل آزمونم سوالات سالای قبل رو که مشکل داشتم دوباره حل کردم..
    سرجلسه اعتماد به نفس خیلی مهمه..اصن هل نشو..هیچکسی بهتر ازخودت نخونده اصن!اینو باخودت تکرارکن..
    من یکی از درسامو همه رو درست جواب دادم..گفتم 100 زدم..اومدم خونه دیدم یکیشونو اشتباهی توی پاسخنامه فکرکنم واردکردم...ایششششششششش 95 میشه فکرکنم!آخه شانسه دارم؟!!:25r30wi:
    تازه امتحانای پایان ترمم هم تا یکشنبه تموم میشه!
    برام دعاکن آبجی گلم..بووس!!!
    اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی
    خخخ الهام منکه نفهمیدم چی گفتی حرفات نصفه اومده امتیاز میدی طومار مینویسی نشون نمیده که:riz481:
    سلام الهام جووون...
    مرسی گلم یه دنیا ممنون.ایشالا قسمت شما بشه... :):riz304:
    بله یاد همه بودیم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا