maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• نه دیگه جاخالی گذاشتم هرجور که میخواین پر کنین :))

[img]اعیاد شعبانیه برشما و خانواده محترم(مامان امیرارسلان واینا) مبارک باشه[img]

میدونم منظورت من بودم ...نگفتی ریا نشه:riz481:...نمونه اش همین چندتا پیغام پایینی:smiliess (3):
    ماهم دیروز داشتیم خب....ولی الان میتونم یک مرغ رو سر ببرم وکبابش کنم...اینقدر دلم جوجه کباب موخاد:ahi5slcgm04mi8jqqkl:ahi5slcgm04mi8jqqkl
    گفتم چرا خودم زجر بکشم ...دوست پس تو چه مواقعی به درد میخوره اخه....مکسین هم شریک زجرم کنم......دلم جوجه کباب موخاد شدید :13::13::sad::sad:
    سلام /...

آری /... نمی دونن دیه /... به به الحـتق کــ داداشومی /...

اون قدیما می ذاشتیم رو پشت بوم و مواظبش بودیم تا کنجشکا خراب کاری نکنن /... والا ااون اینوم اون مدلیش اومده بازار فکنیم /...

بسی آلی بید کــ نگو /.... سفت نشده و شده :: هردو 20 /...:rolleyessmileyanim:

تشکرم می کنین دگر ؟ هوم ؟

والا خیلی ازین لبیناتی مدلینگا خوشمون میاد کــ نگو /... همه ــم تو خونه می دونن /...

با3 مام میارن همیشه /... دی:

:a2d3:

+ tnks 4

قلبون ــه دادا6 /...
    سلام داداش خوبم
    مرسی /لطف کردین
    خیلی اقایین بخدا :auizz3ffy9vla57584x
    وااااااااااااااااااا
    خودش گفت که پسرهههه
    جدییییییییی؟؟؟؟
    مردم چ کارایی که نمیکنناااااا
    خخخخخخخخخ
    نظرلطف شماست...ممنون...بسر شما هم خيلي نازه...ماشالله جه خوابيم رفته....:)))
    مکسینی واقعنی میگی دخملته ?من ساده اما زود باورمیکنم !خخخخخ .ولی خیالی جیگرن وملوس ادم دوس دا ره بخورتشون
    پسمل ناز خودم.:(40)::(40):...........توجه:خوردنی نمی باشد لطفا سوال نفرمایید!:thanks:

خخخ واقعن فکر کردن الکیه البته عنوان تاپیک ش برام جالب بود رفت م ببینم چخبره بعد پست من هم عنوان گذاشت مدیران پشمکی خدا شفاش بده خخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا