هانیه
پسندها
323

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• هاني من الان ميرم...شب باز ميام...سوالاتت جواب ميدم::)))-___...باي:riz304:
    خخ هاني جرا شيرين هست اما جون نه اين وري هستي نه اون وري..واسه همين يكم استرس زاست...
    ببخش هاني دير جواب ميدم...

هاني جون ماهم عقد ميكنيم.....بعدش يه مدت همينجوري براي اشنايي بيشتر مي مونيم..بعدش مراسم عروسي واينا....::))))
    خخخ هاني خجالت كشيدم(شكلك خجالت)...هفته اخر خرداد ...( بازم شكلك خجالت)
    هاني زياد مطمىن نباش باجي خخخ تا شب مكسين يه طنز واسمون درست ميكنه خخ

نفوذ مكسين حد و مرز نداره خووو...باور كن
    خخخ هاني خووو اهنك هاي اينجا دوبسسس ميكن...شما ديبسسس ....حالا دبس ديبس فرقي نداره فخط شاد شاد باوشه خخخ
    خووو باوشه هاني ....نميكم...دهنم قرصه قرصه.....:::))))

بازم اهنك ودبس دوبس اماده كن تو راه بكوشيم خخخ
    ميكم هاني مشكوك ميزني ...اين اهنك شادشاد(خيلي شاد)جي بود كذاشتي بروف شفقي...هااان..توجشاي من نكاه كن بوكو..بذا بيق ددي بيات اكه نكفتم...جشمش روشن
    شیرینی برا چی؟؟؟

باشه به بیق ددی بسپر قبل خدمت مقدس بپردازه هاااااا من پول ندارم گفته باشم وگرنه نوه شو گروگان میگیرم
    باشه پس اگه تونستی حتما اون موقع بیا...فهلا عزیزم
    خخ باشه عزیزم..والله هیچی تو این دنیا به درد من نمیخوره با این شانسم بلم ناهار بخورم گشنم شده :(((
    هااانی حالم خیلی بده آره قلبم سنگین شده فک کنم اونایی که دوسشون دارم سنگین شدن..هانی من کی میای باکس دلم برات تنگ شده ها..

دیدی من مردم بعد پشیمون شدی چرا نمی اومدی باکس پیش من
    الان ترم 2 هستم دیگه هانی اگه قسمت باشه ترم 4 تموم میکنم
    اخی باشه خخ پس مسافرت جمعیه راه چاره نداره اشکال نداره هر چند که تصوراتمو له کردی انشاله همینجا میای پیش خودم هی می بینمت :)))خوب بدرسیا عزیزم
    ااااااااااااااااااااااااای نامرد من و باش به خودم وعده دادم عشق سابقمو می بینم..خب میخوای چیکار اهل و عیال آواره کنی..تهنا بیا خب..پنجشنبه ست؟
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا