N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اوف اوف شفق افتادی تو خط ماشین ههههههه.....صولتی شو نداشتن شفق؟؟/اهنگ هم بگذاریم دیش دیش ....
    کلی برات نقشه چیدم....شاید برا تسویه اومدنی بیام ببینم .....قول نمیدم چون نمیدونم چی پیش میاد عین اینبار نقشه هام نقش براب نشن...
    اون اهنگ شاد رو هم گذاشتم برو باهاش یک دور بچرخ...ههههههههه.....ایشالله یک جایی به دردمون میخوره این چرخش ها....ههههههههه
    وسوسه ام نکن دا....شب پنج شنبه میام....یک چیزیایی بهم برخورد اخه همش مربوط به اون پست زیرو واند بین اللمللی نیس....اردیبهشتی ام دیگه....:thumbsupsmileyanim:
    ناروینم یه دور باهاش بزن با هانیه جان
    منم خوب شدم میام به شما میپیوندم :sarma:
    یک لحظه دیدم چرا قلبت میدرده هانننننننننننننننننننننننننننننننننننننن.....نکنه من یکم سنگین شدم واسه همونه:28:
    اره 5 شنبه عصر...تقصیر زنعمومه با..گفت ماهم بیایم هانی بره امتحان ماهم یکم خرید کنیم واسه گل واینجور چیزا میخاد وسایل بخره..مام منم منتظر فرصت بود فوری لبیک گفت.....الان علاوه بر همسایه ها کل فامیل هم منتظر روز موعودن....همسایه هامون چرا تو پروف مسکین نوشتم...میخان دسته جمعی برن کوه..منتظر امتحان منن تموم شه
    سلام ناروین نمیاما پیشت بمونم...افتاد عصر با اهل وعیال میام...:riz304::riz304:
    خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
    سلام /...

یور یور /...

منمونیوم /... ایشاا... /... فینال ــو فکنیم از دس میدیم کــ سپردیم بــ ظبطنـــش /..

اوهوم /... جریون اینه پــ /... هر دو ماه یه بارم یه گروه جدید می رن /... والا هیچ نداریم اطلاعات /...

منمونیوم /... و بسی شنگول باشین
    سلام /...

صبـــ صبـــ /...

همون زمونی شد کــ شوما گفتیــن /...

هنـــــــــو هشیــم /...

ما هنــو !!! بفرمودوم بــ اطلاعاتتون /... والا /... شما کــ نرفتین خدمت ؟ دی:

شنگول باشین /...
    ممنونم ناری جون ............... اینم یه دونه از کادوهای که گرفتم میدم بت

خخخخخخخخخخخ یعنی کور رنگم دا یاخجی:smilies-azardl (12) ...... گینه ساغول ددین بونان بویوزه بوجور اولسا گرح طرفه دیم کی عاقا مثبت ورمیشوخ هاااااااا
    عوووووووم بولمورم ناری:smiliess (11): خاکستری یانی نمنه؟؟؟ مگر قرمزنان سبز یوخوموز؟؟؟ خاکستری نمندی؟؟؟؟ من"موافقم"وورموشام دا بولمورم قضیه نمندی...گرح سبز اولیدی:p7977cujr38iyymsu8: سایت لاپ قاتیپ :(50):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا