maxin 2014-05-30 h34r-smiley:بی متعادل:25r30wi: وا بار من عادی باز میشه خو میخای با فیلترم امتحانش کن...لغات کنکورای قبلیه.
h34r-smiley:بی متعادل:25r30wi: وا بار من عادی باز میشه خو میخای با فیلترم امتحانش کن...لغات کنکورای قبلیه.
mw.ashel 2014-05-29 خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
TUMS 2014-05-29 هانی اونا را برای فریبا میزاشتی تا یاد بگیره من که نیازی به سفره آرایی ندارم که!:smilies-azardl (113
F F firoozeh 2014-05-29 خخخخخ چیرا هانی توروپم خیلی خیلی خیلی دوست می دارم:rose:40): مخصوصا با این لینکای جیگری که میذاری دستت درد نکنه خانم گل:thanks: تازشم تو کی دیدی ما ایشششششششش مون رو بکشیم هان هان هان؟؟؟؟
خخخخخ چیرا هانی توروپم خیلی خیلی خیلی دوست می دارم:rose:40): مخصوصا با این لینکای جیگری که میذاری دستت درد نکنه خانم گل:thanks: تازشم تو کی دیدی ما ایشششششششش مون رو بکشیم هان هان هان؟؟؟؟