mw.ashel 2014-05-29 خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
خدا زمین رو مدور آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی:rolleyessmileyanim::rose:
sane 2014-05-29 نوکر موکر شوما مرضی باجی جونم40): منم دلم یهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه عالمه تنگولیده براتون
نوکر موکر شوما مرضی باجی جونم40): منم دلم یهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه عالمه تنگولیده براتون
sane 2014-05-29 سلام مرضی جونم خواهری گلم نه فهلن خبری نیس باجی خبری میبوده شد بهت خفر میدم:bunnyearsmiley: ایشالا اول شیرینی دفاع بعد شیرینی چیزای دیگه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام مرضی جونم خواهری گلم نه فهلن خبری نیس باجی خبری میبوده شد بهت خفر میدم:bunnyearsmiley: ایشالا اول شیرینی دفاع بعد شیرینی چیزای دیگه :1dco2x0p1lilzhfpg1t
ستاره70 2014-05-29 هرچی که امروز این روجو بهم توهین کرد تو حالمو خوب کردی عزیزم... بین آدمای خوب چندتا نخاله هم پیدا میشن دیگه...
هرچی که امروز این روجو بهم توهین کرد تو حالمو خوب کردی عزیزم... بین آدمای خوب چندتا نخاله هم پیدا میشن دیگه...
sara77 2014-05-29 msiiiiiiiiiiiiiiiiiii ajijammmmmmmmmmmmmmm khodet goliiiiiiiiiiiiiiiiiii booooooooossssssssssss
شفق بانو 2014-05-29 سلام عزیزدلم خوبی اجی مهربونه ؟ ممنونم /منم خوبم شکر بله خیلی خوب میشه /اما بابایی من نمیتونن بخورن /میذارم وقتی مهمونی رفتن / درست کنم حتما از تجربیاتت استفاده میکنم نازنینم /خواهش میکنم مرضیه جانم بوووووووووووس :28:
سلام عزیزدلم خوبی اجی مهربونه ؟ ممنونم /منم خوبم شکر بله خیلی خوب میشه /اما بابایی من نمیتونن بخورن /میذارم وقتی مهمونی رفتن / درست کنم حتما از تجربیاتت استفاده میکنم نازنینم /خواهش میکنم مرضیه جانم بوووووووووووس :28:
maxin 2014-05-28 سلوم:bunnyearsmiley: Demet Akalın - İlahi adalet.mp3 yükle, bedava indir, скачать бесплатно, free download, dinle
سلوم:bunnyearsmiley: Demet Akalın - İlahi adalet.mp3 yükle, bedava indir, скачать бесплатно, free download, dinle
Y Y yara 2014-05-28 وووی عزیزم شب دنیا اومدی ....قربون همه خرداد ماهیا برم من... کلی شاسخین کادو گرفتم ...دوتاش میدم بت
Y Y yara 2014-05-28 فدای باجی گلم.......دیر نشد که...اتفاقا خیلیم به موقع...اخه من ساعت 1/5 ظهر دنیا اومدم :thanks: