TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• منصرف شدممممممممممممممممممم....تکی حساب کن....سهم سانی رو بده من...من خودم بعدن باهاش حساب میکنممممممممممم:4d564ad6::4d564ad6:
    شیرینی خامه ای نمیخری دیگه خسیس...از این به بعد میگوییم خسیسترین کاربر انجمنی ...صبر کنننننننننن....:p:p:black_eyed::black_eyed:..........فریبا کجایییییییییییی؟
    اره یک دونه تو کچل نیستی یک دونه هم بابابزرگ من(بیق ددی معروففففف)....حالا خودت از زحمات بی شائبه فریبا تچکر کن دیگه....ترجیحا با شیرینی خامه ای باشه....من بعدا با فریبا راه میام...:dadad4:
    :sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd:باشه حالا به من وفریبا شیرینی نمیدی به سانی شیرینی بخر ..اونم خیلی زحمت کشیدددددددددددددددههههههههههههه.....به موهای سرت قسم ایمونو.........................ایمونو واااااااااا چرا کچل شدییییی یک دفعه اییییییی؟:25r30wi:
    چرا اینجوری میگی اخه؟بابا ملاقه وخودشم دیگ از اون بزرگا واسه نذری میپزنااااااااااااااااا ازاونا قابلمه نع...اونا واسه غذاهای مفت کنگره بودش....شیرینی خامه ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بحثششششش جداسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس.....
    اهنگ غمگین رو برات فرستادممممم....وییییییییی...اخشال نداره افسردگی بگیر توخابگاهی هههه....در بدو ورود من به خابگاه عاغا اینقدر اهنگ غمگین میشنیدیم هااااااااا....میفهمیدیم درست اومدمممممممم....خدایا من خعلی باهوشمممممممم:whistle::whistle:
    من اشتباه گرفتم باشه قبول...فریبا چیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من وفریبا درست اومدیممممممممممم مطمئنی خودت درست اومدی عایاااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi::25r30wi:فعلا 2به یک هستیم.....هههههههههههه
    http://www.uploadax.com/images/66313731772208519819.jpg..........................................................................................این گل مد شده تو پروف همه هستش...
    :smiliess (3)::smiliess (3):الان پره مدیری فریبااااااااااااااا....منم خدمات شایانی داشتم ادمین منو چرا نمیبینه....:sdasdasd::25r30wi:....به موهای نوتر قسم راست میگم...
    اره میبینی چقدر حال میده.....میگیم قرار بود دیگ ببریم تو همایش ها ..ملاقه اشم لیلی بیاره...شیرینی ها رو بگذاریم تو دیگ بیاریممممممممممم.....:25r30wi:...منم موخام مدیر ارشد شم....گریه کنم بیوستا رمزشو میده به نظرت؟:33:
    هانی :25r30wi:.تا خودش لو نداد اسمشو نگفتم که هانی حواسم بود!
    ما مدیر سیاه پوشای بیچاره یه نیمچه اختیاراتی داریم دیگه ههههه.ولی هر خبری هست تو اتاق مدیر ارشداس بریم رمز ناصر رو کف بریم ببینیم چه خبره!:a2d3:
    میلاد اینجا نیست خوب اینجا رو پاتوق کردیم ها! :whistle:
    بیا ایمونو اینم یک نمونه دیگر از فداکاری ها واز جان گذشتگی های بی چشم داشت من وفریباوسانی(سانی دوستمه پارتی بازی)
    واقعا فریبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟//تو که تابلوتر از من نوشته بودی :5:اسمشووووووووووو.......چطوری ویرایششششششششش میکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//منم موخاممممم یکبار مدیرشممممممم برم اتاق مدیریت ببینم چه شکلی....چرا هیچ کس به من اعتماد نمیکنه رمزشو بده باااااااااااااااااااااا:New (6)::New (6):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا