Y
پسندها
563

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام یارا خانوم..... شعر مال آهنگ کلاغ گروه چارتاره... خیلی از این آهنگ خوشم میاد گذاشتمش برا امضام:riz304:
    سلام أجي خوشكله!
    خوشمون اومد:
    برای ماهی با سه ثانیه حافظه تُنگ و دریا یکیست !

دست من و شما درد نکند که دل تنگ آدم ها را با یک عمر حافظه توی تُنگ می اندازیم و برای ماهی ها دل می سوزانیم !
    خو باشع.... غصه نخور دیگه:tsimuzpzwoap1t9y3o7.... راستی اول بذار درسشو نو بخونن ...الان پر رو میشن هااا:ph34r-smiley:
    سلام.....خیلی ممنون عید شمام+تولدتون مبارک.
    خب الان من دیگه جرعت نمی کنم عسک دخملم گلمو به کسی نشون بدم همه براش زنبیل گذاشتن:rolleyessmileyanim: آبجی شفق و ستاره ام همینطور تو نوبت هستن.
    راستی بهت گفتم میخام 8تا زبون دنیا بهش یاد بدم و تازه سه تا دکترای تخصصیم بگیره(جراحی مغز و اعصاب+برق+کامپیوتر)....خعلی دوسش دارماااا:(40):....دیگه خودتون پسراتونو بفرستین تا یکیشون رکورد رستمو بشکنه و از 8خان رد شه تازه باید خیلی پسراتون خوب باشن ازین عاقاهای یه تیکه جواهر و اینا هاااا البته مسلما همینطوره.
    سلام گل ناز و خوشگلم .... ممنونم عززیزززززززززززززززم

نوش جونت عزیزم... :4d564ad6:
    آها ک اینطور... پس پیشاپیش تولدت مبارک خواهری:(40):

عید تو هم مبارک :28:
    یارا جونم سلاااااااام...امروز تولدت بود عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:28:
    اخی اهواز خوندی :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

میگم یارا گرما بهونه خوبی هس واسه پنهون کردن خر خونیاااا
    باید به سپیده هم بگم بگه اهواز خونده خخخخ
    فدای تو شم ممنونم عزیزممم که به خواسته ی من احترام گذاشتی ... انشاا... همیشه شاد و سالم باشی در پناه حق.

دلم به بودنت افتخار می کنه ... چون دیگه تنها نیست!:heart::heart:
    ممنون یارا خانوم.... خوشحالم کردین.... سبد گا خوشگلیه..... مـــــرسی مرسی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا