mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام دوستان خوبم.قبل از همه چیز از شما به خاطر اینکه همراهم بودید و دعام کردید و کمکم کردید که با روحیه قوی دوباره به جمعتون برگردم و با پیغام های زیبا وآموزندتون منو شرمنده کردید و باعث شدید انرژی مضاعف در من به وجود بیاد ممنونم.من در این دو روز کامل به گذشتم فکر کردم و نقاط ضعف و قوتم رو نوشتم و از طرفی هم که هفته آینده امتحان فینال داشتم تصمیم گرفتم وقتمو هدر ندم و در زندگیم از بودن در جمع دوستان عزیزی مثل شما لذت ببرم و بازم مثل قبل دست به دست هم بدیمو با اراده مصمم شروع کنیم به خوندن.از طرفی هم دلم واسه شما و سایت خوبم تنگ شده بود.و الان وقتی اومدم اول از همه آواتارم رو عوض کردم.بازم ممنونم
    این ادا اطفارا چیه در میاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :smiliess (11):
    افسرده شدم و ناراحتم و ... اینا چیه میگی :bunnyearsmiley:
    زود جمع کن این بساط رو
    مگه حالا دنیا به اخر رسیده
    افکار خوب معمار و آفریننده هستند و آرزو قلابی است که می تواند هر چیزی را به جانب ما بکشاند.
    وقتي از همه جا نا اميد شدي برو توي کوه فرياد بزن که آيا هنوز اميد هست؟
    آن موقع خواهي شنيد که هست هست هست...
    فدات بشم عزیزم. اینقدر غصه نخور! اینقدر مشکلات و ناکامی تو این دنیا هست که نگو. که این در برابرش هیچه. اگه بخوای هر دفعه اینطور به هم بریزی از بین میری هااا !!! از من گفتن.
    و اینقدر چیزای خوب تو دنیا هست که غصه قبول نشدن رو میپوشونه. سال دیگه قبولی.. تحمل کن گلم..
    زود بیای اااا
    تو نباشی کی برام پیغام بده؟:sad:
    منتظــــــــرم:sarma:
    سلام دوست خوب.
    برتون ارزوي موفقيت و شادكامي وبهروزي دارم
    سلام عزيزم ، بهش فكر نكن به اينده ي خوبي كه در انتظارته فكر كن. هر جا هستي مواظب خودت باش و زوده زود هم برگرد. :thumbsupsmileyanim:
    این کارا چیه؟؟؟؟؟؟ :image170:
    زودی خودتو جم کن ببینم!عکس آواتارتو عوض میکنیاااااااااااا!(آیکون خشم یک ماما!)
    ی لحظه فک کردم غم عالم ریخته رو سرمون هنو داغیم نمی فهمیم!!! :smiliess (12):
    ینی چی ؟دیگه نشنومااااا :smiliess (13):
    دنیا ک ب آخر نرسیده!!! زودی مثه قبل میشی وگرنه این بار دیگه از تنبیه بدنی استفاده میکنمااااااااا(آیکون تهدید جدی!)
    اشل جان برات آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم با روحی ه ی مضاعف برگردی:smilies-azardl (113
    قابل توجه دوستان ؛با سلام و عرض ادب و احترام،به دلیل شرایط وخیم روحی و بنا به توصیه برخی عزیزان و به خصوص روانشناس محترم سایت چند وقتی در جمع گرم و صمیمانه شما حضور نخواهم داشت(شاید چند ساعت/روز/هفته) و نگران بنده حقیر نباشید.برام دعا کنید که خودم رو از نو بسازم و با روحیه قوی به شما بپیوندم.دوری از شما با اینکه برام سخته ولی ashel گمگشته باز آید به جمعتون ،غم نخورید و منو از پیغام های زیباتون محروم نکنید. و خدا رو شاکرم که این فرصت رو در زندگیم در اختیارم قرار داد تا با چنین افرادی در سایت علمی و مفید آشنا شوم. به خاطر همدردیتون ممنونم
    انقدر خودتو اذیت نکن عزیزم فدای سرت
    امیدوارم هر چه زود تر شاهد حضور دوباره ی تو درین انجمن باشیم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    من ایمان دارم به پایان این روزهای سرد و مه آلود ...

ماهِ من، می دانم که بزودی آفتابی خواهی شد

من این را از قاصدکهای خوش خبر شنیده ام ...
    میدونی چرا مردم کلک میزنند و دروغ میگن ؟

بخاطر اینکه اونها میدونند بخشش گرفتن از اجازه گرفتن آسونتره ... متاسفانه
    باران رحمت خدا همیشه می بارد

تقصیر ماست که

کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم..!
    از خدا پرسیدم : اگر سرنوشت مرا تو نوشتی پس چرا آرزو کنم ؟

خدا گفت : شاید نوشته باشم هر چه آرزو کنی.....
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا