mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :rose:دیدن لبخندِ آنهائی که رنج می کشند ، از دیدنِ اشکِ آنها دردناکتر است
    از الان با خودت بگو من مهر سال بعد سر کلاس ارشدم ،همین بهت انگیزه و امید میده ،این ناامیدی باور کن طبیعه اما زودتر سعی کن این فکرارو از خودت دور کنی ، تازه درست تموم شده هنوز که خیلی جونی کلی وقت داری
    نمی دونم گلم امشب دلم گرفتس ،فقط اینجوری سبک میشدم برعکس چیزی که همه فکر میکنن که خیلی خوشحالم اما واقعیتش اینجوری نیس
    من چندین بار اینو تجربه کردم اونی که میخواستم نشد ،حتی یه وقتای ناشکری کردم یا با اصرار یه چیزو از خدا خواستم اما چند وقت بعدش فهمیدم اون اتقاق به نفعم بوده،
    :riz513:سلام عزیزم
    مرسی که منو هم تو دعاهات فراموش نکردی ، بخدا من اصلا هیچ وقت از قبولی از ته دلم خوشحال نشدم
    چون خیلی از دوستای گلم مث شما قبول نشدن ،از اینکه ناراحت ببینمت نمیگم بیشتر اما کمتر از شما هم ناراحت نیستم،حستو کاملا درک میکنم خودم که 1 ماه پیش تو مصاحبه با بی انصافی رد شدم همین حالو داشتم.....به حرفی که میزنم باور قلبی دارم خدا هر وقت چیزیو ازم میگیره یا بهم نمیده قراره قسمتم چیز بهتری باشه و اینکه اون ادمای همیشه موفقن که تو همین شرایط دوباره با انرژی شروع کنند
    ،میدونم که خیلی دختر با اراده ای هستی و مطمئنم سال بعد خبر قبولیتو میشنوم
    تو تازه اول جوونيته يعني تازه داري وارد دوران پر افت و خيز جواني ميشي. تو اين دوران آنقدر بالا پايين هست كه اندازه نداره.
    موقعي ميشه كه برا يه كاري آنقدر زحمت كشيدي اما جواب برعكس گرفتي
    موقعي ميرسه يه در گير يه گرفتاريهايي ميشي كه جز صبر كردن كاري ازت بر نمياد
    موقعي ميرسه كه غصه يه چيزيو ميخوري تا اين تموم نشده يه گرفتاري تازه و بزرگتر پيدا ميكني كه قبليه بكل از يادت ميره
    من اين دوران رو با تمام سختياش دارم ميگذرونم
    بايد مقاوم باشي و الا طوري ميشكني كه هيچ وقت نتوني بلند شي
    مقاوم باش
    نا انگيزه باش
    تلاش كن
    خدا هم كمكت ميكنه تا موفق بشي
    من وقتي ناراحت ميشم داداش وخواهر كوچيكمم ناراحت ميشه بخاطر همين چيزيو به روم نميارم تو هم كاري نكن بخاطر ناراحتي تو اطرافيانت نگرانت بشن
    اميدتو از دست نده
    سلام حرفاتونو خوندم دلم گرفت منم ناباورانه قبول نشدم هنوزم از شوک لحظه دیدن کلمه مردودی خارج نشدم میگم خدااااااااااا چرا ؟؟
    آرمود(گلابي) وختينده يتيشر خسته تلسر ( يه ضرب المثل: يعني: گلابي به وقتش ميرسه خسته عجله ميكنه. يه همچيمن معني داره ديگه)
    سختي برا همه هست مهم اينه كه آدم نشكنه و تلاش كنه خدا هميشه هواي آدما شو داره مطمئن باش
    تو باره اولت بوده كه امتحان ميدادي تازه هنوز فارغالتحصيل هم نشدي انگاري برا موفقيت خيلي عجله داري اما صبئر باش و آروم و با حوصله كاراتو بكن
    اين نيز بگذرد
    عسل انقدر زود در مورد خداوند قضاوت نکن
    هیچ دعایی بی جواب نیست!
    پیامبر فرمودند کسی خدا را درک نکرد جز علی و من کسی مرا نفهمید جز خدا و علی و کسی علی را درک نکرد جز خدا ومن پس درست نیست به کارهای خداوند ساده و بی حکمت نگاه کنیم
    بوس
    سلام دوست عزيز
    خوب شما لطف كرديد مارو دعا كرديد ماهم جبران محبت ميكنيم شمارو دعا ميكنيم
    اميدوارم سال ديگه با شادي تمام خبر قبوليتونو بنويسيد
    فدات بشم عزیزم:tsimuzpzwoap1t9y3o7.. بیا یه نقشه واسه خدا بکشیم!!. من واسه تو دعا میکنم تو واسه من. این طوری خدا دعای هردومون رو مستجاب میکنه:smiliess (3):
    تشکر میکنم ،از تمام دوستانی که دیروز با من ابراز همدردی کردن و براشون آرزوی موفقیت میکنم.ممنونم که منو توی روزهای ناراحتیم تنها نذاشتید و در پیامهاتون هم اعلام کمک به من کردید و سنگ صبورم بودید.من از خدا هرچی خواستم بهم نداد ولی هر چیز خوبی رو که انتظار نداشتم در اختیارم گذاشت و ازش ممنونم.و ی نکته جالب اونم اینکه دعام برای همه دوستان تاثیرشو گذاشت جز خودم ،و قصد دارم بعد از این هیچ وقت واسه خودم دعا نکنم.
    زمـــــزمــه

من همان شبان ِ عاشقم

سینه چاک و ساکت و غریب

بی تکلّف و رها

در خراب ِ دشتهای دور

ساده و صبور

یک سبد ستاره چیده ام برای تو

یک سبد ستاره

کوزه ای پُر آب

دسته ای گل از نگاه ِ آفتاب

یک رَدا برای شانه های مهربان تو!

در شبان ِ سرد

چارُقی برای گامهای پُر توان ِ تو

در هجوم درد...

من همان بلال ِ الکنم ، در تلفظ ِ تو ناتوان

وای از این عتاب! آه....
    مرسی عزیز دلم خیلی ناراحتم یعنی لحظه به لحظه به شدت ناراحتیم داره اضافه میشه به جای اینکه اروم بشم
    تنها دلخوشیم بچه های اینجان
    راستی من اسمتو نمیدونم اگه دوست داری بگو
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا