parsa90
پسندها
2

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام جانم.من ژنتیک امتحان دادم نه ایمونو
    سلام آقا پارسا.خوبین؟اعتراض زدین واسه جوابا؟...شروع نکردین هنوز درسو؟
    میخواستم خدمتتون بگم من از عکس آواتارتون خیلی خوشم اومده خیلی خوش سلیقه این
    سلام خدمت پارسای عزیز.

من شرمنده ام. به خاطر یه خورده کار و بعد از غیبت کبرا برگشتم.

شما خوبین؟ واقعا دوستان تو این مدت شرمنده کردین.

اره ایمنی اصفهان به لطف دعای خیر شما
    خواهش میکنم پارسا جان.

هر وقت تو زندگی به یه در بزرگ رسیدی نترس و نا امید نشو، چون اگه قرار بود هیچ وقت باز نشه، به جای اون یه دیوار میگذاشتن!
    سلام اقا پارسا...خوبین؟
    دیدم قبول نشدین خیلی ناراحت شدم...
    نمیدونم چی بگم واقعا...میخوام بگم ناراحت نباشین ولی نمیشه کلی وقت گذاشته بودین و تلاش کرده بودین...ولی با این وجود ناراحت نباشین....ازنو شروع کنین...سال دیگه حتما رتبه برتر میشین(البته بگم رتبه 1 مال خودمه هاااا):thumbsupsmileyanim:
    نه والا من در مورد اینکه باید چه طوری به نتیجه ها اعتراض کرد چیزی نمی دونم. ولی یه زنگی به سازمان سنجش بزنید یا بهشون ایمیل بزنید و بپرسید.
    سلام
    خوبید؟
    پارسال خیلی از موقع ها که میومدم تالار گفتگو میدیدم چه با انگیزه داری میخونی خیلی ناراحت شدم ولی به قول دوستمون حتما حکمتی بوده! به هر حال جزء رقیبای سرسخته مایی دیگه!موفق باشی.
    به هر حال هرچی بوده الان دیگه گذشته، اگر امکانش هست اعتراض بزن روی نتیجه ات.
    و زود به روال عادیت برگرد و با انرژی شروع کن،خوب تو الان اوضاعت از ما صفر کیلومترها خیلی خیلی بهتره، یه تبریک حسابی هم بهت برای درصد های خوبت توی ایمنی و بیوشیمی میگم، واقعا آفرین، این نشون میده میدونی چه طوری مطالعه قوی داشته باشی و بهت قول میدم هیچ اتفاقی بی حکمت نیست و صد در صد سال دیگه قبولی البته اگه خودت کوتاه نیای و زود برگردی به مطالعه.
    موفق باشی و شاد
    حالا بخند :smilies-azardl (113
    وای خدای من! یعنی اصلا باورم نمیشه با اینکه این دو تا درس رو هم نسبتا خوب زده بودی، فقط به خاطر زبان قبول نشدی؟!!!
    آخه بیوشیمی و ایمنی رو خیلی عالی زده بودی، 80 درصد برای بیشیمی وایمنی خیلی عالیه! چه طور جبران نمره زبانت نشده؟
    همه میگن دو تا درسو بالای 70 بزنید و بقیه حدود 30 یا 40 درصد باشن، حتما قبول میشید! من که خیلی نگران شدم! از درصد های بقیه بچه ها خصوصا اونایی که قبول شدن خبر نداری؟ اگر بدونیم اونایی که قبول شدن درصداشون چه طوری بوده حساب کار بهتر میاد دستمون.
    هر گاه خبر هاي بد را به عنوان يك نياز به تغيير و نه يك خبر منفي پذيرفتيد شما از آن شكست نخورده ايد بلكه از آن چيزهاي تازه آموخته ايد ( بيل گيتس )

موقع خسته شدن به دو چيز فكر كن:

1- آنهايي كه منتظر شكست تو هستند تا "به تو" بخندند !

2- آنهايي كه منتظر پيروزي تو هستند تا "با تو" بخندند !

منتظر خندیدنت هستیم دوست عزیز....
    پارسا جون ناراحت نباش، 1 دور دیگه میخونی ایشالا قبول میشی، بیا توی تاپیک مطالعه گروهی ایمنی 92 که بیشتر انرژی بگیری.
    اصلا همه کسانی که قبول شدن حداقل سال دومشون بوده که امتحان میدادن، باور نمیکنی از خودشون بپرس.
    راستی سلولی مولکولی و میکروب و زبانتو چند درصد زده بودی؟
    تا حالا فکر کردید فرق عشق بلبل و پروانه چیه ؟

بلبل وقتی عاشق گل میشه داد میزنه فریاد میزنه که من عاشقم اما وقتی گل پژمرده شد

ولش میکنه و میره سراغ یه گل دیگه .و اما پروانه ... وقتی عاشق شمع میشه اونقدر دورش

میچرخه اونقدر دور شمع میچرخه تا میسوزه و صداش هم در نمیاد ..
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا