شفق بانو 2014-05-01 هانيه جان اقا ادمين هميشه به كابراشون تولدشون رو تبريك ميكن/من خودم ديدم /روظي كه ايشون باشن و تولد يكي از بجه ها باشه حتما تبريك ميكن:smiliess (4):
هانيه جان اقا ادمين هميشه به كابراشون تولدشون رو تبريك ميكن/من خودم ديدم /روظي كه ايشون باشن و تولد يكي از بجه ها باشه حتما تبريك ميكن:smiliess (4):
mohana 2014-05-01 خانوم ینی چی این حرف؟؟؟ دهه هفتاد ینی چی؟؟؟؟ نه تو بگو اصلا چ ربطی دارههه؟؟؟ خخخخخ :tonguesmiley:
شفق بانو 2014-05-01 هانيه جان بحث جالبي بود /راستي درسا خوب بيش ميره/يعني هانيه بخدا مردم از خنده /خيلي بلايي/اكه به من باشه تا فردا بحثم سر درس و مشق خخ:thumbsupsmileyanim:
هانيه جان بحث جالبي بود /راستي درسا خوب بيش ميره/يعني هانيه بخدا مردم از خنده /خيلي بلايي/اكه به من باشه تا فردا بحثم سر درس و مشق خخ:thumbsupsmileyanim:
bioshimi@ 2014-05-01 آفرین به تو .خخخخخخخخخخ باشه نمیرم افق میرم زیر زمین بدرسم بهتره سمینارمو میگی خوب بود دیروز بود فقط اخراش یکم فشارم افتاد خسته شدم)
آفرین به تو .خخخخخخخخخخ باشه نمیرم افق میرم زیر زمین بدرسم بهتره سمینارمو میگی خوب بود دیروز بود فقط اخراش یکم فشارم افتاد خسته شدم)
شفق بانو 2014-05-01 بله مقاله نويسي عاليهه اكه دنبالش باشي/البته فعاليت تو هر زمينه اي خوبه/بشرطي كه به درست لطمه نزنه:smilies:
بله مقاله نويسي عاليهه اكه دنبالش باشي/البته فعاليت تو هر زمينه اي خوبه/بشرطي كه به درست لطمه نزنه:smilies:
شفق بانو 2014-05-01 اجي من از خدامه كي از هانيه جونم بهتر و خانمتر بعدا ميام جواب بخ ميدم /اوكي باجي؟ هانيه مونده دسته كل عروس و ماشين خخخ
اجي من از خدامه كي از هانيه جونم بهتر و خانمتر بعدا ميام جواب بخ ميدم /اوكي باجي؟ هانيه مونده دسته كل عروس و ماشين خخخ
شفق بانو 2014-05-01 سلام هانيه جانم ببخ شيد م نميتونم جواب بخ بدم خوب كردي منم دوست دارم برم افق خخ مارو هوايي كرديدختر خخخ كدوم انتخاب كردي /من اولي و دومي
سلام هانيه جانم ببخ شيد م نميتونم جواب بخ بدم خوب كردي منم دوست دارم برم افق خخ مارو هوايي كرديدختر خخخ كدوم انتخاب كردي /من اولي و دومي
Y Y yara 2014-05-01 وووویی هانی جون چه خوشگلن.....عاشق دومی شدم.....خیلی نازه...:thanks::riz304::4d564ad6: مرسی عزیزم....
وووویی هانی جون چه خوشگلن.....عاشق دومی شدم.....خیلی نازه...:thanks::riz304::4d564ad6: مرسی عزیزم....