Nike313
پسندها
434

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• افرین افرین................خوب کار میکنی ..................

سلام اقا حاجی

خوبی؟ خبریه انشالله چراغ روشن اومدین:smilies:....:smiliess (15):
    سلام
    احوالت خوبی محمد:smiliess (11):
    می بینم که چراغ خونت روشنه میگم چرا انقد انجمن نورانیه نگو چراغ خونه ی تو روشنه:idea_majidonline:
    خهخهخهخهخهخهخهخهخهخهخه:ph34r-smiley:
    الهی که چراغ خونت همیشه روشن باشه ننه:riz277:
    سلام نیک چطولی....خجالت میکشم برم دکی..اون شب یکم بیسابقه بود برام. ..الان بهترم خدارو شکر چندروز..ببخشید نگرانت کردم..:rose:
    "][IMG][/URL]

کم پیدایی دادا6...لایکاتم کم رنگ شده..ایشالا موفق باشی هر جا که هستی:rose:
    اینام شرح تو عکس هستن

این عکسم میزنم حالتون به هم بخوره.... زبونشو نصف کرده و صورتشم سوراخ سوراخ کرده هم به کنار... میگم این غذا بخوره فک کنم دهنش از همه جا نشتی داشته باشه خخخخ

شرح تو خود عکسا خخخخ (امنیت جانیم از طرف پسرا تضمین شده، دخترا حرص بخورین خخخخخ)

سلام داداش حاجي خوبم
    ممنونم /خيلي خوشحالم كردين/لطف كردين:riz304:
    اگر می‌خواهید دنیا پیش چشم‌هایتان پیچ و تاب بخورد و خیالاتی شوید و... نیازی به راه‌های غیرقانونی و خطرناک نیست. با یک ترفند ساده می‌توانید چنین تجربه‌ای داشته باشید.

• هشدار: اگر به بیماری صرع دچار هستید، این ترفند را امتحان نکنید. این ترفند ممکن است منجر به حمله صرعی شود.

راه اول: استفاده از یک وبسایت

1- به این آدرس بروید: Strobe Illusion - Stare into the Strobe and begin to hallucinate!
    2- روی دکمه Let’s get trippy کلیک کنید.
    3- در صفحه جدید روی دکمه OK, start! کلیک کنید.
    4- در صفحه جدید و عجیب و غریبی که باز می‌شود، به نقطه وسط تصویر متحرک خیره شوید و حدود یک دقیقه یا حتی بیش‌تر به همین حالت بمانید.
    5- حال به اطراف خود نگاه کنید!!!
    :25r30wi::25r30wi:...............اونم سانی خبر دست اول داشتش اومدم...ولی خیلی باحال بودش....باکس نمیرم نیک ....فعلن تا خرداد...بقیه اشم نمیدونم...
    ازدواج؟؟؟؟؟؟.....من.....ایشالله....یعنی احتمال دیگه ای ندادیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بچه:sdasdasd::sdasdasd:درس بخونم واینا....
    اره ....رفته بودم تو غار تنهایی ام....همش که مردا نباید غار تنهایی داشته باشن...چرا شماها غار دارین ما نداریم تبعیض اخه چقدر:p7977cujr38iyymsu8:
    من بیتقصیرم.....حکم کبوتر نامه بر قرن 21 رو دارم من...
    :سفارشی از طرف بانو شوکا p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::sdasdasd::sdasdasd:
    جاده موفقیت سر راست نیست!

پیچی وجود دارد به نام "شکست"

دور برگردانی به نام "سردرگمی"

سرعت‌گیرهایی به نام "دوستان"

چراغ قرمزهایی به نام "دشمنان"

چراغ احتیاط‌هایی به نام "خانواده"

اما اگر یدکی به نام *عزم* داشته باشید

موتوری به نام *استقامت*

و راننده‌ای به نام *خدا*

به جایی خواهید رسید که **موفقیت** نام دارد.:thanks::rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...