sane 2014-04-27 مرضی جونم باستی برم خخخ:smiliess (3)::rolleyessmileyanim: شبت دشنگ عزیزم برو پاوراتو درست کن خخخ عسک منم بزار توش ایناها عسکم:black_eyed::smilies:
مرضی جونم باستی برم خخخ:smiliess (3)::rolleyessmileyanim: شبت دشنگ عزیزم برو پاوراتو درست کن خخخ عسک منم بزار توش ایناها عسکم:black_eyed::smilies:
sepid71 2014-04-27 من میخواستم همون جوابیو بدم ک تو دادی بهش. خودن روزدتردادی.اسپم میشه اخه؟بریم پروفش بزنیمش خو ......میای؟
من میخواستم همون جوابیو بدم ک تو دادی بهش. خودن روزدتردادی.اسپم میشه اخه؟بریم پروفش بزنیمش خو ......میای؟
sepid71 2014-04-27 اوهوم میدونستم خو من دهنمو لازم دارم خو مرضیییییییی خخخخخخخخخخخ حالا برو ببین چی گفتم اونجا
mohana 2014-04-25 قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
TaTi 2014-04-25 سلام عزیزممممممممممممممممممم.....ممنونم از لطفت ما خوبیم .... چشمممممم مواظبیم....تو هم مواظب خودت باش....
سلام عزیزممممممممممممممممممم.....ممنونم از لطفت ما خوبیم .... چشمممممم مواظبیم....تو هم مواظب خودت باش....
maxin 2014-04-25 ویییی خدا چی داری برامh34r-smiley: :dadad4:دلت میاد من ک اینقد گرد و تپلیم:sad::dadad4: