#civilen# 2014-04-27 ممنون حاجی نیک از بابت تبریک تولدم... ببخشین که با تاخیر پی ام میدم. موفق باشی:riz304:
sane 2014-04-26 :sdasdasd::sdasdasd: به این میگن زنگ در خونه ملتو زدن...... صاحب خونه رو کتک زدن.... و در رفتن خخخخ:tonguesmiley::25r30wi:
:sdasdasd::sdasdasd: به این میگن زنگ در خونه ملتو زدن...... صاحب خونه رو کتک زدن.... و در رفتن خخخخ:tonguesmiley::25r30wi:
شفق بانو 2014-04-25 سلام داداش خوبم مرسی یه پست شما بذارین لایک کنم /امتیاز منفی بدم :smilies::thumbsupsmileyanim:
mohana 2014-04-25 قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
قشنگ ترین حس زمانیست که یه اتفاق خوب برات میفته و مطمئنی که اون اتفاق خوب یه پاداش از طرف خدا برای تو بوده . . .
elham2012 2014-04-24 سلام داداش دکتر..خوفی؟کم پیداییا..مشغوله مشخاتی حتمن.. ایشالا همیشه موفق باشی حاج آقا دکتر:riz277:
A A aaram 2014-04-22 راستی منظورم توی چت بوداااااااااا...اون امتیاز برای این بود که یه جوری معذرت خواهی کنم( چون پیام خصوصیم بسته بود نخواستم جلو جمع سوتیمو لوووووو بدم )
راستی منظورم توی چت بوداااااااااا...اون امتیاز برای این بود که یه جوری معذرت خواهی کنم( چون پیام خصوصیم بسته بود نخواستم جلو جمع سوتیمو لوووووو بدم )
A A aaram 2014-04-22 سلام..راستش یه سوتی بود:14: که خوشبختانه انگار فقط خودم متوجه شدم..چون فکر میکنم شما اون موقع دیس شدین... حالا پس هیچی!!! شما هم به روی خودتون نیارین...ههههه...:riz513:
سلام..راستش یه سوتی بود:14: که خوشبختانه انگار فقط خودم متوجه شدم..چون فکر میکنم شما اون موقع دیس شدین... حالا پس هیچی!!! شما هم به روی خودتون نیارین...ههههه...:riz513: