ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام آقا علی قدرت . خوبید؟ منم نمیدونم ، برخی ها تو لیست دوستام هستند و بهشون پیام ارسال میکنم ولی تو پروفایلشون میبینم که باید درخواست دوستی دریافت یا ارسال کنم!!!:smiliess (12)::riz304:
    البته چون نمیتونی رانندگی کنی اغلب پشتش میشینی

اینم عکس واقعی ماشین رویاهات خخخخخ
    عکسش لو رفت
    چوبین برام فرستاده
    برونکا در خاب بیند رانندگی تو با اون بالای خفاشیت گواهینامه مگه بهت میدن
    خودمم نیدونم ب چ دردی میخوره امتیازا خخخخ
    اسباب بازی ؟:65d6a5d6s: والا اصولا پسران ک قام قام بازی میکنن :bunnyearsmiley: ایشششششش اصن تو بچگیای من مگه بودی بدونی چی بازی میکردم ایشششش
    گفتم ک مال خودت ماشینام :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    باباییییییییییی اخه اون ماشینا کوجاشون خوبن؟؟هووووووم؟؟؟؟؟
    خودم بهترشو برا مامان میگیرم..تو هم ازش استفاده کن خخخخخخخ...بابایی من افتخار نمیدن بوگاتی رو نگا هم کنم چ برسه برم بخرم..نچ نچ نچ
    خخخخخخخ
    باوشه بابایی؟؟خخخخخخخخخ
    هههه سیندرلا روکه میشناسید که آخه میدونم که! حالا میترسین برسه به گوش سحرناز آخه من که میدونم که! ایششش زه ذلیلی تا این حد ایششش!
    عجب اون کفشه که یارا گذاشته خلاقانه اس خوبس! خخخخخ فضا که بله ما این ماشینا رو رو زمین که میاییم سوار میشیم اینجا که نمیشه سفینه سوار شد که ریا میشه ! آقا ما کفش نخواسیم نمیدونم چرا هی یادم میره 7-8-10 تاییش رو دارم ! (اون زن هست اشتباه شد نمیتونم ویرایش کنم)
    شوخی میکنم علی آقا یه وقت ناراحت نشید! مرسی به خاطر عکسا!
    "]
    علی میگم یکی از اینا رو بده چن روزی باهاش مسافر کشی کنم... جون داداش کفگیرم به ته دیگ خورده!!!! قول میدم نذارم درشو محکم ببندن خخخخخخخخخخ ......:black_eyed:

دمت گرم دادا ...:thanks:
    اتفاقا حیاط ما خهلیم خوشگلههههه...
    حسود حسود حسووووووووووووووووووود
    جغدم ک توییییییییییییی .....ای جغد بزرگ... ای خفاش خفن :) من ک نی نیه کوشولویه خوفیم زودی میخوافم کههههه:dadad4:
    امتیازم بهت دادم.امتیاز داده شده تکرار نمیشه :motat: با این تاکتیک میخوای باز از من امتیاز بگیری هوم؟؟؟ولی من دستتو خوندم یوهاهاها
    اینا هم ک ماشینای منه!!!!!!! ...حالا بهت دادم یمدت دستت باشه انقده ندید بدید بازی دراوری چرا؟؟؟؟؟؟رفتی عکساشو پخش کردی اونم ب اسم خودت !!! عجبا..مردم تو روز رشون چ کارایی ک نمیکنن ایششششششششششششششششششش .حالا عب نداره از اینا زیاد دارم ...اینا هم فعلا دستت باشه ...دیگه چ کنیم دیگه ......معرفت ازم میباره خووووووووووو
    اینم جور جورای من هستن
    رفتی شمال اینا رو هم ببرن
    ایشششششششششش علی چه عجب برا خودت اسپند دود کردی
    هاهاهاها علیییییییی تو ماشینت این وانتافه س که یارا برات عکسشو گذاشته خودش طی یه عملیاتی عکیسشو انداخته عکس انداختن هم کاری نداشته مگه چن تا مرد چچل سیبلوی شیکم گنده هس که وانتافه داشته باشه خودش خیال کنه بوگاتی سوار شده:25r30wi:

هههههههه
    علی هم خودت حسودیییییییییییییییی هم خودت چش میزنی خودتو اخه وانتافه مگه چش زدن داره خخخخخخخخ
    یه چادری بزن پشتش با دوستات یه سفر شمال برین خیلی میچسبه:motat::tonguesmiley:
    خخخخخخخخخ مرسی علی اقا من برات اسپند میارم اگه تموم شده خخخخخخخ
    اینم کفش تق تقی مرغی خخخ

چینی بازی در میارن، از فردا توی ایران مد میشه خخخ

در پناه مادر که میگن یعنی این.....

بابت تموم چیزایی که فرستادی ممنون:bunnyearsmiley:
    علی اقا
    والا بلا من رگ حسادت ندارم /قط شده /نه اصلا نبوده که بخوات قط بشه

ماشینا اصلا قشنگ نبودن خخخ

ماشین فقط پرایدو نه پرادو :smilies:
    خیلی مزیت داره : 1) سر پیچ چپ میشه 2) ازهمه مهمتر وقتی یه بار سوار بشی دفه دیگه دوس نداری سوار بشی :riz481:
    ممنون برا لایکا و امتیاز و تصاویر قشنگت...:rose:

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا