ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• فک کنم شما یه کارخونه نوشابه هم دارین! ایشششششششش اینقد که واسه خودتون و پسرا نوشابه باز کردین! ای بابا مشک آن است که خود ببوید نه هی گر گر ازش تعریف کنن! والا !حالا ما که فعلا بوی خوش زیاد استشمام نکردیم از اونورا ! وگرنه ما که بخیل نیستیم که! خخخخخخخ
    36 خیلی هم خوبه! سیندرلا رو که حتما بلدید! نیس تولید کننده های کفش همه مردن فک میکنن پای خانم ها هم گنده اس! یکم دور و برشونو که خوب نمیبینن که ویییییی! ههه تازه 36 بیشتر پاشنه بلند پیدا میشه! :D
    البته من زیاد از بوگاتی خوشم نمیاد:whistle: اینترستم بیشر به آئودی میره

بابایی سلیقت تو ماشین افتضاحههههههههه
    اخه چراااااااااااااااااا
    ووووووووویییییییییییییی باباییییییییییییی نوه هاتو جمع کردی به من نگفتی؟؟؟؟؟؟
    هانییییییی مگه دستم بهت نرسه اجی خخخخخخ
    سانی دیر پیامتو دیدم وگرنه اینجا رو میکردم شهر بازی خخخخخخخخخخ
    چه عجب چراغ روشن اومدی؟:ph34r-smiley:

این پسر بچه هر کس نیست خو..خودم ضمانتشو میکنم:image170:فقط ماشین اخری خوشم اومد.

مرسی .........:riz304: سربازی خوش میگذره؟:rolleyessmileyanim:
    به به چراغتونم ک روشن شد..من به این چیزا حسودیم نمیشه
    هرگز نشه فراموش لامپ اضافی روشن :riz277:
    چه عجب /لامپ روشن شد بلاخره
    ویییییییییی سبز شدی؟900تارو برم چک کنم ببینم رسید حسابم...حسابدارتم تنبل ....
    باشه بابابزرگ یک 900هزاردلار دیگه بریزی حسابم از اینویسیبلی (وای چقدر کلمه سختی)درمیام...
    ایششششششششششش اصنم ک نمیریم همین ک هس خخخ:4d564ad6:
    هانی من میرم ولی روحم اینجاس خخخ
    هههههههه اون یکی نوتم داره میاد خو اینجا :4d564ad6::4d564ad6:
    نتم ب پرت وپرت اوفتاده ایششششششششششششششش حالا موخاستم اینجا ناهارو بمونما ایشششششششششش
    برم دیجه نوه و بابا بزرگ گپ بزنن:riz303::ph34r-smiley:
    خو خودتم از اینویسیبلی دربیا ...بابابزرگ الگوی نوه اش هست دا...
    نه ...اون یکی نوه ات خواسته ثواب کنه..حالا صفحاتمو جابه جا دارم اعصاب مصاب یوخ....پس عین همون رایتل کن دیگه میگن تو نمایشگاه نصف قیمت بعد مالیات میزنن میشه همون قیمت اصلی...تو ثبت نام مالیات بگیر...بیست درصد از اونجا اوکی شه..خیلی خرج داریم ها....هههههه...........:4d564ad6:
    کار علمی داشتم دیگه اومدم...راستی هزینه ثبت نام واسه تهران چرا قیمت پارسالو دادی باز الان باید بیست درصد بکشی رو قیمت ......:4d564ad6::rolleyessmileyanim:
    بابابزرگ فک کنم پرینتر تو خراب کردم..............هرچی دکمه بود زدم ....الان فقط کاغذ میخوره.........................
    سانی پروف خالی مفت پیدا کردیم بیا اینجا بنویسیم...خواهر دیگه چه خبر ؟هههههههههههههههههه
    سانی بابابزرگم چقدر خوشجل شده.....وای خیلی خوشجل با////:rolleyessmileyanim::4d564ad6::p
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا