Y Y yara 2014-04-22 اینم کفش تق تقی مرغی خخخ ماشین قبلی علی قدرت [img] چینی بازی در میارن، از فردا توی ایران مد میشه خخخ [img] در پناه مادر که میگن یعنی این..... [img]
اینم کفش تق تقی مرغی خخخ ماشین قبلی علی قدرت [img] چینی بازی در میارن، از فردا توی ایران مد میشه خخخ [img] در پناه مادر که میگن یعنی این..... [img]
ad1986 2014-04-22 عکس چنتا از ماشینامو گفتم بزارم .... خو یکم از بوگاتی خوشم میاد دیگه فقط دخترا حسودی آزاده چش زدن ممنوعه خخخخخخ اینقد اسپند دود کردم که تموم شد اسپندام خخخخخ پسرا یه روز قرار بزاریم بریم با اینا شمالی جایی خخخخ [IMG] [IMG] [IMG]
عکس چنتا از ماشینامو گفتم بزارم .... خو یکم از بوگاتی خوشم میاد دیگه فقط دخترا حسودی آزاده چش زدن ممنوعه خخخخخخ اینقد اسپند دود کردم که تموم شد اسپندام خخخخخ پسرا یه روز قرار بزاریم بریم با اینا شمالی جایی خخخخ [IMG] [IMG] [IMG]
T T Taraa 2014-04-19 ممنون محمد ولی روز من نیس خو .. روز من تولد حضرت معصومه اس .. تولد حضرت فاطمه به تو هم مبارک باشه
marzi ba 2014-04-19 سلام محمد عزیز ممنوم از طرف من به مادرتون هم این روز و تبریک بگید عید شما هم مبارک باشه
شفق بانو 2014-04-19 سلام داداش محمد مرسی /خیلی خوشحالم کردین /یه دنیا ممنونم (عیدتون پیش پیش مبارک /التماس دعا داداش حاجی) :thanks:
سلام داداش محمد مرسی /خیلی خوشحالم کردین /یه دنیا ممنونم (عیدتون پیش پیش مبارک /التماس دعا داداش حاجی) :thanks:
sane 2014-04-19 سلام نیکی مرمونم:rose::thanks: داخل پرانتز خخخخخخخخخخ:sdasdasd::sdasdasd: این عید بر توم مبارک باشه