Haydi 2014-04-20 خیلی ممنون عزیزم..:thanks: روز توام مبارک باشه نبودی دلمون برات تنگ شده بود:rolleyessmileyanim:
amirreza 2014-04-20 این روز خجسته رو ب تو تبریک میگم مهنام عزیز:ad54ad: کجایی خانوم؟چیکار میکنی؟یه مدتیه ازت بیخبرم:riz513:
این روز خجسته رو ب تو تبریک میگم مهنام عزیز:ad54ad: کجایی خانوم؟چیکار میکنی؟یه مدتیه ازت بیخبرم:riz513:
mw.ashel 2014-04-17 وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ، امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛ پس هیچ وقت نا امید نشو ، بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...:thanks:
وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ، امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛ پس هیچ وقت نا امید نشو ، بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...:thanks:
ba ba barghi 2014-04-12 ووووووووووووااااااااااااااااااااااااااای چه خوشکله ..ون درختااااااااااااااااااااا
shayna 2014-03-26 سلام دوست عزیزم...:ad54ad: مجددا سال نورو تبریک عرض میکنم:riz304: 2تا سوال دارم,ممنون میشم جواب بدین: 1)منظوراز مرگ ومیرهای پری ناتال چیه؟ 2)کاردیومیوپاتی یعنی چه؟
سلام دوست عزیزم...:ad54ad: مجددا سال نورو تبریک عرض میکنم:riz304: 2تا سوال دارم,ممنون میشم جواب بدین: 1)منظوراز مرگ ومیرهای پری ناتال چیه؟ 2)کاردیومیوپاتی یعنی چه؟