نوتر 2014-04-03 یا امامزاده رمضانعلی مکسین تو هم اومدی. بفرما دادا صفا آوردی . . . . . خدایا من با اینا .... بفرمایید تور روخدا
یا امامزاده رمضانعلی مکسین تو هم اومدی. بفرما دادا صفا آوردی . . . . . خدایا من با اینا .... بفرمایید تور روخدا
maxin 2014-04-03 :65d6a5d6s::65d6a5d6s:عه همه اینجان که....منم اومدی عید دیدنی خوووو:dadad4: بلند نشید توروغرعان
نوتر 2014-04-03 کفشاتونو در بیارییییییییییییییییییییییییییییین مرضیه به اون دستتتت نزننننننننن سپید اونجا نشیییییییییییییین
کفشاتونو در بیارییییییییییییییییییییییییییییین مرضیه به اون دستتتت نزننننننننن سپید اونجا نشیییییییییییییین
marzi ba 2014-04-03 ایشش نوتر این چه طرز پذیرایی از مهمونه حالا بزار بیام تو بعدش بگو یا خدا این از کجا اومد:sdasdasd::sdasdasd:
ایشش نوتر این چه طرز پذیرایی از مهمونه حالا بزار بیام تو بعدش بگو یا خدا این از کجا اومد:sdasdasd::sdasdasd:
marzi ba 2014-04-03 نوترررررررررررررررررررررررررررررررررررر اخ جون خودش خونه نیس سپید من میدونم شکلاتاشو کوجا گذاشته
sepid71 2014-04-03 باااااااااااچچچچچچچچچچچچچچچچچ توضیححححححححححححح میدممممممممممممممممممممم بعدددددددددددددد من با ادفم با کفش نومویام خونه ی کسی:mad_majidonline:
باااااااااااچچچچچچچچچچچچچچچچچ توضیححححححححححححح میدممممممممممممممممممممم بعدددددددددددددد من با ادفم با کفش نومویام خونه ی کسی:mad_majidonline: