BBT 2014-03-15 سلام مرسی شهاب جان ممنونممم تو خوبییی مرسیییی اونم خوبهههه از سرو کول ما بالا پایین میره فقط منم برات سال خوبی رو ارزو میکنم داداش انشالله خبر ازدواجت رو بهمون بدی سال دیگه ....
سلام مرسی شهاب جان ممنونممم تو خوبییی مرسیییی اونم خوبهههه از سرو کول ما بالا پایین میره فقط منم برات سال خوبی رو ارزو میکنم داداش انشالله خبر ازدواجت رو بهمون بدی سال دیگه ....
ش ش شهاب 2014-03-15 سلام آقا ناصر.خوبی. سلامتی؟آبجی کوچولو خوبه ایشالا؟ ناصر برات سالی پر برکت پر از شادی نشاط انرژی و توووووووپ آرزو دارم. موفق باشی.
سلام آقا ناصر.خوبی. سلامتی؟آبجی کوچولو خوبه ایشالا؟ ناصر برات سالی پر برکت پر از شادی نشاط انرژی و توووووووپ آرزو دارم. موفق باشی.
sepid71 2014-03-15 لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن روزهایت رنگارنگ پیشاپیش سال نو مبارک . . .
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن روزهایت رنگارنگ پیشاپیش سال نو مبارک . . .
mohana 2014-03-14 شما نگران نباشین قابل کنترله:tonguesmiley: آقا ما رفتیم..ی موقع باعث و بانی تموم شدن حجم نتتون نشیم
BBT 2014-03-14 خب سعی کنین به اعصاب خودتون مسلط باشینن الان تو این سن جوونی این طور میلرزه دیگه وقت پیری میخواین چی کنین
خب سعی کنین به اعصاب خودتون مسلط باشینن الان تو این سن جوونی این طور میلرزه دیگه وقت پیری میخواین چی کنین