marzi ba 2014-03-01 اینم اب انار لواشک و پفک هم تو کشوی میزش گذاشته طی یه حرکتی از پای سیستم بلندش کنین نوتر مامانت صدا میکنه گوش کن میگه نوتر جان مامان جان بیا دستم بنده کارت دارم
اینم اب انار لواشک و پفک هم تو کشوی میزش گذاشته طی یه حرکتی از پای سیستم بلندش کنین نوتر مامانت صدا میکنه گوش کن میگه نوتر جان مامان جان بیا دستم بنده کارت دارم
sane 2014-03-01 لیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیا تا تموم نشده خخخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6::4d564ad6:
لیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیا تا تموم نشده خخخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6::4d564ad6:
leylii 2014-03-01 هوچی من نمی دونم سانی ..خخ من رفع زحمت کنم نوتر ممنون منو را دادی خخخ مجی :thanks::rose:
marzi ba 2014-03-01 نوتر کو تا عید حالا ما میخوریم تو برو برا عید هم بخر اون موقع که میایم عید جای خودش اون موقع میایم عید دیدنی خخخخخ
نوتر کو تا عید حالا ما میخوریم تو برو برا عید هم بخر اون موقع که میایم عید جای خودش اون موقع میایم عید دیدنی خخخخخ
leylii 2014-03-01 خخخ مرضی آب انار رو بگو ..تو یخچال نبود.. راستی لواشکارو هم بوگو وووی پفک یادم نبود خخخخخخخخخخخخخ اونم بوگو
خخخ مرضی آب انار رو بگو ..تو یخچال نبود.. راستی لواشکارو هم بوگو وووی پفک یادم نبود خخخخخخخخخخخخخ اونم بوگو