arezoo90 2014-02-25 [IMG] [IMG] تولد مبارک ناری جونی پیش پیش................ اینم کیک خوشگلم اوردم دوتایی بخوریم خخخخخخخخخخخ توتاپیک تمومش میکردن منم که شکموخخخخخخخخخخخ [img] انشالله همیشه خندون باشی عزیزم
[IMG] [IMG] تولد مبارک ناری جونی پیش پیش................ اینم کیک خوشگلم اوردم دوتایی بخوریم خخخخخخخخخخخ توتاپیک تمومش میکردن منم که شکموخخخخخخخخخخخ [img] انشالله همیشه خندون باشی عزیزم
ebrahim1 2014-02-24 گاهی خلوت دوست را به هم بریز تا بداند که تنها نیست . این مرام ماست که در وجود دوست خانه ای داشته باشیم حتی به مساحت یک یاد
گاهی خلوت دوست را به هم بریز تا بداند که تنها نیست . این مرام ماست که در وجود دوست خانه ای داشته باشیم حتی به مساحت یک یاد
sane 2014-02-24 سلومممممممممم نارییییییییییییی خوفییییییییییییییییییییییی؟ شوق و شعف از درست شدن انجمن خخخخخخخخخ
marzi ba 2014-02-24 ناری عزیزم قافل نداشت بالاخره علوسی گفتن دوستی گفتن همیشه شاد شاد شاد باشی دوشت دالم
marzi ba 2014-02-24 بیا شمعا رو فوت فوتی کن تا 100سال زنده باشی هوراااااااااااااااا خوش اومدی ناری جون
marzi ba 2014-02-24 سلام ناری جون تفلدت پیش پیشیییی مبارک باشه همیشه شاد باشی و به ارزوهای قشنگت برسی برات بهترین ها رو میخام
سلام ناری جون تفلدت پیش پیشیییی مبارک باشه همیشه شاد باشی و به ارزوهای قشنگت برسی برات بهترین ها رو میخام
N@RVIN 2014-02-13 بی وفایی بی وفایی...دل من از غصه داخووون شده غروووب زمستوننه..دلم غم انگیزههههههههههههههه:riz303:h34r-smiley:
بی وفایی بی وفایی...دل من از غصه داخووون شده غروووب زمستوننه..دلم غم انگیزههههههههههههههه:riz303:h34r-smiley:
zErOOn3 2014-02-12 SLM UR UR .COM Yep... 3Y M!Kon!M ta JaY! K M!2n!M MHRaBoOn BaSH!M __ AL! BD KHoW B HaPP
Y Y yara 2014-02-09 سلام ناری جونم.....خوبی عزیزم؟ این روزا کم میایی یا من نیستم؟؟؟؟؟دلم واست تنگیده :dadad4: