ps2020 2014-02-09 سلام. ممنونم.خیلی هم زیباس... ای بابا. این حرفا چیه؟! قدمتون سر چشم وبکم لپ تاپ ) اینم گل ها خوش بو و رنگ شب بو تقدیم به شما:
سلام. ممنونم.خیلی هم زیباس... ای بابا. این حرفا چیه؟! قدمتون سر چشم وبکم لپ تاپ ) اینم گل ها خوش بو و رنگ شب بو تقدیم به شما:
N N Nr1 2014-02-09 ساغووووووووووووووووووول اوزون گولسن بابا... مرررررررررررررررررسی :rose::rose::rose:
Nike313 2014-02-08 ارزو من بدم میاد زود قضاوتم کنن...... و به خاطر کاری که واقعا نکردم (منظورم توهین تو باکسه ) توبیخم کنن ..... و به این شکل نا محترمانه باهام برخورد شه وگرنه ...... اگر حقم بود ..... ازش تشکر هم میکردم بابت تذکرش هرچند توهین امیزم میبود تذکرش
ارزو من بدم میاد زود قضاوتم کنن...... و به خاطر کاری که واقعا نکردم (منظورم توهین تو باکسه ) توبیخم کنن ..... و به این شکل نا محترمانه باهام برخورد شه وگرنه ...... اگر حقم بود ..... ازش تشکر هم میکردم بابت تذکرش هرچند توهین امیزم میبود تذکرش
Nike313 2014-02-08 خخخخخخخ :25r30wi::25r30wi::25r30wi: الان یه کم خوب نیستم ..... باید خونسرد شم بتونم بیام باکس تا شب خدا بخواد میام
خخخخخخخ :25r30wi::25r30wi::25r30wi: الان یه کم خوب نیستم ..... باید خونسرد شم بتونم بیام باکس تا شب خدا بخواد میام
pashmak 2014-02-07 ارزو عجقم اخه من به تو چی بگم از صب تو چتی با کی میحرفی نکنه دختره هاهاها این کیه برات قلب فرستاده یه کاری نکن از بن.چت در بیام بیام ببرمت خونه بازبون خوش بیا خونه باشه عسیسم خخخ
ارزو عجقم اخه من به تو چی بگم از صب تو چتی با کی میحرفی نکنه دختره هاهاها این کیه برات قلب فرستاده یه کاری نکن از بن.چت در بیام بیام ببرمت خونه بازبون خوش بیا خونه باشه عسیسم خخخ