شفق بانو 2014-02-09 زهرا جان بد جنس نیستم به خدا همین طور نوشتم شوخی کرده باشم ..... بمیرم همچین کاری رو نمیکنم عزیزم ایشالا گلم همیشه چراغ دلت روشن باشه الهیییییییییییییییییییییییی ....
زهرا جان بد جنس نیستم به خدا همین طور نوشتم شوخی کرده باشم ..... بمیرم همچین کاری رو نمیکنم عزیزم ایشالا گلم همیشه چراغ دلت روشن باشه الهیییییییییییییییییییییییی ....
شفق بانو 2014-02-09 اجی پروفایل جالب اونجا یه چیزی گفتم ببین زهرا جان خونه ت خیلی قشنگ شده ..قول بده دیگ چراغشو خاموش نکنی دلم میگیره ..دل من الان این طور شد :4d564ad6::4d564ad6:
اجی پروفایل جالب اونجا یه چیزی گفتم ببین زهرا جان خونه ت خیلی قشنگ شده ..قول بده دیگ چراغشو خاموش نکنی دلم میگیره ..دل من الان این طور شد :4d564ad6::4d564ad6:
شفق بانو 2014-02-09 مرسی زهرا جانم باجی من شوخی کردم جدی نگیری یه وقت خدای ناکرده زهرا جان ممنونم از عکسای قشنگت ..یه پیشنهاد اجی این عکسای قشنگ رو تاپیک کن خیلی زیبان
مرسی زهرا جانم باجی من شوخی کردم جدی نگیری یه وقت خدای ناکرده زهرا جان ممنونم از عکسای قشنگت ..یه پیشنهاد اجی این عکسای قشنگ رو تاپیک کن خیلی زیبان