biosta
پسندها
328

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام

ممنونم....:riz304::riz304:

خوشحالم که تجدید نظر کردین و ماندید

موفق باشید....
    آقای بیوستا! عه ! چی شد یک دفعه برادر بزرگوار! به کجا چنین شتابان؟! به نظر من این انجمن جای خیلی ناسالمی هم نیست! خب همه جا یه ایراداتی داره بالاخره دنیای مجازیه دیگه! تو دنیای واقعی این همه ایراد بین آدما هست اینجا که دیگه جای خود داره!
    خب به هرحال اگر می خواهید برید برد اشکال نداره ولی خب اینجا حضورتون برای همه مفید بود! به هر حال هر جا که هستید ان شاالله سالم و سلامت باشید! یا علی
    سلام آقای بیوستا. واقعا وقتی فهمیدم میخواید برید ناراحت شدم ولی در هر صورت اینجا دنیای مجازی با شخصیت های مجازی .

ولی باز نیت و اعمال خیر خواهانه در دوعالم مجازی و حقیقی وجود داره و تا الان خیلی به من و بقیه کاربرا کمک کردید و یادتون باشه به منم میگفتید کم بیائید ولی این نباشه که اصلا نیائید شما هم بودنتون برای همکارانتون خیلی مفیده ولی بازم این بدین معنی نیست که خودتون رو عذاب بدید و بودنتون ناراحتتون کنه .

بازم من به تصمیم شما احترام میذارم و هر کجا و در هر زمانی هستید آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.:rose:
    سلام بيوستا خان ؛يعني چي كه ميخوايين برين؟:p7977cujr38iyymsu8:
    عاغا امضاي ادمين رو نديدين ؛چيزايي كه اينجا مينويسين؛سالها ميمونه.
    بعد سال ها اگر يه روزي بچه تون اينجا رو ببينه ؛كلي ازت نا اميد ميشه .... خانم كه ديگه اصلا نذار ببينه.
    از ما گفتن برادر ؛اينطوري رفتن به اون بيوستايي كه ما ميشناسيم ؛نمياد.
    سلام اقای بیوستا... نمیدونم چه اتفاقی افتاده که تصمیم به رفتن گرفتین!.. اما حداقل به بچه های گروه امار سر بزنین و هم رشته ای هاتون رو تنها نزارین... امیدوارم هرجا که هستید موفق و سلامت باشید...
    آقا بیواستا این دلیلی که برای رفتنتون تو پروفایل نوشتین اصلا منطقی نیس...
    :shocked: :j58r36j3gcr4suxymup :dadad4: :sad:
    خواستم یه چیزی بگم دیدم حرفی ندارم با شکلکانشون دادم):
    اگه بریدخیلی ازبچه ها ناراحت میشن مطمئن باشید................................................یکی از اونها هم من خواهم بود.............................................
    اهمیت دادن به اونجورادمها هم کاراشتباهیه............................................................جواب دادن به اونها هم شکستن دلشون نیست................................کاردرسته.......................................
    شمااینجا به خیلی ازبچه ها کمک کردیدومیکنید......................................................بچه های کنکوری به ادم با معلومات نیازدارن.................................
    بعددیروزواین اتفاق ...................................بعضی وقتا ادم یادش میره تودنیای مجازی اونطوری که توصمیمانه مینویسی طرف مقابل شایدصمیمانه برداشت نکنه.................خلاصه اینکه ........................................هیچی..............................
    اگه رفتیدامیدوارم موفق باشیدتوزندگیتون خدابه همراهتون
    بجان زنده دلان سعدیا که ملک وجود --- نیارزد آنکه دلــی را زخود بیازاری*
    چند باری طی چندین ماه گذشته از انجمن خداحافظی کردم اما بعد چند روز برگشتم .
    می دانید چرا ؟ شاید یک زمانی به انجمن اعتیاد داشته بودم ! اما می دانم زمانی که نخوام بیایم نمی آیم
    چندین ماه هست که علت بودنم در انجمن دیگر به علت اعتیاد به این انجمن نیست ،

اگر فقط یک نفر دیگر اگر کاربرهای انجمن بهم بگوید
    اگر قراره با کسی دوست بشوم می خواهم شما باشید
    یا بگوید می تونم شماره تان را داشته باشم ، می تونید تلفنی راهنمایی ام کنید و از این نوع پیام ها
    قسم به همون نفسی که می کشم دیگر نمی آیم انجمن .
    روزگار به اندازه کافی حال آدم ها رو می گیره حاضر نیستم اگر به 10 نفر تو انجمن کمک می کنم قلب یک نفر رو بشکنم ، دیگه بسته
    این نوشته را در پروفایلم هر از گاهی آپدیت می کنم .شاید باعث بشه بمانم در انجمن
    باور کن

در تـقـدیـر هـر انـسـانـی مـعـجـزه ای خـاص از طـرف خُـدا تـعیین

شـده ، که قـطعـاً در زنـدگی ، در زمـان مـنـاسب نـمـایـان خـواهـد شـد .

یـک شـخص خـاص یک اتفـّاق خـاص یـا یک مـوهِبت خـاص ...

منـتـظـر اعـجـاز خُـدا در زنـدگـیـت بـاش ، بـدون ذره ای تـردیـد .:rolleyessmileyanim::a2d3:
    سلام yara
    نماز و کار نیک رو برای گرفتن اجری در دنیا یا پاداشی در آخرت انجام دهیم ؟
    یا بخاطر خود خود خدا ... نیت را عوض کنیم
    به قول سهراب "چشم ها را باید شست طوری دیگر باید دید "
    کار خوب را به خاطر خدا ، به خاطر خوب بودن آن عمل انجام دهیم بدون هیچ چشم داشتی در دنیا یا آخرت
    کار خوب رو انجام می دهیم چون با آن عمل رشد می کنیم چون تشکر کنیم از نعمت های خداوند .
    خودم نیز هنوز هم همان چشم معامله را دارم ، خدایا ما را ببخش .
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا