ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• وووووووووییییییییییی بابایی خودم واستون دودو میکنم.نگران نباش
    کوووووووور شه چشم حسودتون خخخخخخخخ
    بابایی بابایی اینا کمه واسه مامانی یه بزرگترشو بخرررررررررر.اورین
    :smilies-azardl (113
    اااااااااا بابایی تو دیگه چرا؟؟؟؟
    زنها یه قلق کوچولو دارن که مخ نیوتونو میخواد کشف بشه هههههههه
    والا
    خخخخخخخ
    خخخخخ بابایی برف زیادی نبودا دوماه که خیلی زیادهههههه یه دوسالی باید تعطیل باشه هههههههه
    اون جنس هاي بنجل chini رو بردار براي سحرناز خانوم !!:p

باشه موفق ميشم , مرسي :d
    :mad_majidonline:ویییییییییی علی عاقو این چه حرفیه برادره من!!!!!!!!!!!1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ما پول نداریم واس خونمون سقف بذاریم؟؟؟؟؟!!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

محض اطلاعتون باس بگم خونه کادو تولدم بود خخخخخخخخخخخ ......یعنی مال خودمه خخخخخخخخخ:black_eyed:
    :33:من خواب بودم اون ماشیناروتوخواب دیدم شما مثل اینکه یه دوره اغماء داشتی خخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6:
    ای خداااااااااااااااااااااااااااا بچه ازدس رفت :25r30wi:
    اشکال نداره دیگه تودنیای مجازی رویانبافی کجا ببیافی !!!!!!!!!!!!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
    اون سوالم والله سحرنازخانوم جواب بدن دیگه .........................مثل اینکه توقعاتش بالاس اخی............................حقته چشتودراره خخخخخخخخخخخخخ..........حال کردم با اخلاقش (((((((((((((((:)
    راستی حالتون خوبه؟(((((((((((:) البته احوالپرسی دارم میکنما ازلحاظ دیگه نپرسیدم ..................والله ما پیش گیری کنیم ...............شانس ندارم خخخخخخخخخخخخ
    علی خخخخخخخخخخخخ
    علی تو به این باهوشی چرا میری سراغ گوگل ههههههههه
    علی خودم که حوصله خوندن نداشتم ولی رفتم هر چی ازین سوالا بود برات گذاشتم شاید جوابشو دریابی میدونم تو خیلی فکرت مشغوله بالاخره در شرفی هههههههههه
    http://www.nooreaseman.com/forum349/thread42297.html
    افسران جوان جنگ نرم - کاریکاتور!!! / چگونه می توان زن را راضی نگه داشت؟! جستجو در گوگل!؟!
    ضد دختر - چگونه یک زن را میتوان راضی نگه داشت؟
    عکس نیوز - عکس چگونه می توان زن را راضی نگه داشت
    خخخخخ علی مرسی خیلی با مزه بود ..خخ
    بچه پولدار بودی ما نمی دونستیم ؟؟؟ ای ناقلا :25r30wi::25r30wi:ما چشمامون شور نیست خخ خخخ:thumbsupsmileyanim:
    نه توجه نمي كني ديكه , سمت جب رو نيكاه , يه جماعتي دارن نكاه ميكنن , ,رفتي به اونا تذكر بدي !!
    يه برنامه فشرده اي ريحتم , براي
    اين هفته ام! ولي زوق مرك شدماااا, افتاد هفته ي بعد ...وكرنه فردا كنكورمون بود , وووووي نكوووووو

اينقد استرس داشتمو عصبي بودم كه نكووو....اصلا قلبم سوخته بود ديكه!! تير ميكشيييييد ...... خلاصه وقتي شنيدم , انكار يه سطل آب خنك ريختن روم , كل استرسم فروكش كرد !!

لعنت بر شيطون .....ميكه باشو برو درس بخون !!
    نه توجه نمي كني ديكه , سمت جب رو نيكاه , يه جماعتي دارن نكاه ميكنن , ,رفتي به اونا تذكر بدي !!
    يه برنامه فشرده اي ريحتم , براي
    اين هفته ام! ولي زوق مرك شدماااا, افتاد هفته ي بعد ...وكرنه فردا كنكورمون بود , وووووي نكوووووو

اينقد استرس داشتمو عصبي بودم كه نكووو....اصلا قلبم سوخته بود ديكه!! تير ميكشيييييد ...... خلاصه وقتي شنيدم , انكار يه سطل آب خنك ريختن روم , كل استرسم فروكش كرد !!

لعنت بر شيطون .....ميكه باشو برو درس بخون !!
    خخخخخخخخخخ اقا علی... این شبیه ترین خونه به کاخ شاه ...دادنش به ما توش زندگی کنیم خخخخخخخخ
    من اصن صدام بلند نمیشه بس ک ماهم :(40):
    اشتباه میکنی
    ب سحرنازم بگی خودتو له میکنه چون میگه چرا با دخترای دیگه میحرفی:whistle:
    خخخخخخخ
    علی میدونیم خودمون

شما یه مقدار به اون سلولهای خاکستری فشار بیارید میفهمید
    خخخخخخخخخ

بس که تنبل تشریف دارید ایششششششششششش
    فركانس عبور از فاز نوك كفشش رو بدست بياري به خودت ميرسي!!:p

عمود كن , از نوك كفشش به بالا ! همون شلور لي , بيرهن مشكيه!!
    وايسادي كه بقيه نكاه نكنن , :d

من از وقتي شروع كردم به خوندن كنكور, نت رو بوسيدم كذاشتم كنار , نمي دونستي بدون !! :d

اينم وجدانمه كه مياد ...من نيستم كه تو ام !

ياد ننه آقا افتادم كفتي باباي بد , خانوم نيا !! اخرشم تكليف خودمونو ندونستيم !:p
    سلام اقا علی مرسی شما خوبی؟؟ من که خودم وجودم نعمته خخخخ دیگه لازم نیس چیز بیارم
    برفکا زود اب میشه من برف واقعی میخوام :-i گوگل اشتباه کرده خووووو هیچ چیز بدون خطا نمیشه هههه حتی شما دوست عزیز
    سلاممممممم علی جون :smilies-azardl (113

خیلی باحال بودن

مخصوصا گوگل :25r30wi::25r30wi:

اصن استاد حرص دراوردن دخترایی :a2d3:
    ad1986 - امروز 01:36 PM - permalink گزارش

اخه بدجور سرم داد کشیدی نامرت خخخخخخ

==============
    اینو باس تو پروف من میذاشتی ...اشتب گذاشتیا
    خخخخخخخخخخخ خو دیگه داد نمیزنم خو :tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:motat:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا