Y
پسندها
563

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خواهش میکنم
    حالا منتظر ماشین باشم پس ههههههههههه
    یارا خانوم ممنونم بابت پیام های زیباتون
    و البته ماشین خشگلی که برام فرستادین منظورم عکسش هست هههههههه:bunnyearsmiley:
    عجب هدیه ای بود ممنونم
    اینم از طرف من به شما که تشریف آوردین
    in gorbe jie gozashtii....kheyli khandedareee:25r30wi:
    tnx babate emtiyaz:riz304:
    یارا جان دست گلت درد نکنه خیلی ممنونم ازت امیدوارم همیشه شاد و سرزنده باشی:thanks::heart::28::4d564ad6:
    سلام ...

منتظر بخش های بهدیش باشین ... قول نمی دیم ولی ...

شاید یکمکی اذیت کنیم ...

منمون با3 + ...

شنگول بــ ــباشین ...
    اهاااااان پس نخریدین دادنش بهتون خخخخ
    گفتما پول نداری سقف خونتو درس کنی از گونی ساختی چه برسه یه خونه اینجوری داشته باشی :d
    سلام ، بد قدم نیستی دختر که با آمدنت چت باکس خالی بشه ، یکی میاد یکی میره ، چت باکس هم یک نمونه ای از دنیای واقعی هست آدم ها میادن نقششون رو بازی می کنند و بعد میرن .
    ایییییییییییییییییییش من عکس ویلامونو گزاشته بودماااا خونمون خیلی خوشگلتره....

نامرد این خونه خیلی خوشگله...فقط مبلمانش آبی هوایی بود خیلی خوشگلتر میشد خخخخ
    سلام یارا خانوم....خونه ما خوشگلتره دلت بسوزه خخخخ (شوخی هستا دلت نسوزه خونه شومام خوشگله اما مال ما خوشگلتره خووووخخخخ )
    خووو چش زدم فردا کل اون درختا خشک میشن....
    راستی پول نداشتین یه سقف بسازین براش؟؟؟ از گونی استفاده کردین واسه سقفش...خخخخخ

اییییییییییی اون ماشینه در مقابل ماشینای من که هیچه.....
    ولی انصافی اینجور ماشینا رو گل نمیخاد بزنی..همینجوری خوشگلترن...گل بزنی بد میشن خخخخ
    کفشم خیلی خوشگله...
    مرسی بابت عکسا
    خخخخخخخ

این دو تا عکس ربطی به هم ندارن...اما بالایی خوشگلتره...اینجام که یه برف کوچولو باریده همین....فک کنم مدرسه هاشون رو باید یه 2 ماهی تعطیل کنن...

اینم از خونه ویلایی من...چشش نزنینا...راستی تو اخر عکس حیون خونگیمم گزاشتم که تو یه گوشه حیات ویلامونه (ویلای من و سحر ناز ) خخخخخخخ چشمون نزنینااااا....تا شوما نیگا میکنین من برم اسفند دود کنم خخخخخخخخخخخ

• در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا