ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• علی خوفم ممنون
    ایشششششششششش
    خو شماها میرید میزنید تو گوگل دیگه
    اگه سلولهای خاکستری مغزتون رو کار بندازین احتیاج نیست برین از گوگل بپرسین

ایششششششششششششششششششششششششششششش
    آخی جلسه دا دیبلر سالاخ تهرانا! کرمانین نماینده سی دییب یوخ یوخ آماندی ها:riz481::riz481:

سورا کرمانین نیماینده سی دییب اولماسا قرعه تهرانینان کرمانین آراسیندا چکیلسین!! ههه
    تیراختورون نیماینده سی دییب دا سیرتیما گوراخ هههه
    URL]
    وییییییییییی خونه ما قشنگتره......نمای از ورودی خونمون....خخخخخخخ

URL]
    اوهووووووم اکی علی :) خو گریه نکن حالا :))))))))) خخخخخخخخ
    یاشا علی داش

مس کرماندا شانس گتیردی میزبان اولدی خخخ
    سلام..من چشم شور نیست خووووووووووو........اینم یه عکس از خونه مون واست فرستادم ....چشمون نکنی یه موقع علی عاقو؟!

URL]
    علی اون اخریه عخش من و سالاره
    ای بی ذووووووووووووووق:sdasdasd::tonguesmiley:
    ناسه ک علیییییییییییییییییییییییی
    خوبم مرسی:28:
    خواهچ
    علی بالام سلوم

علی تو برا خودتون اسپند دود نکنی کی میخاد دود کنه

ایشششششششششششش

فک کنم خودت خودتو چش بزنی
    علی بابات اون سوالت هم جوابشو میدونم ولی نمیگم بهت برو کشف کن جواب سختی نداره ییخورده از اون سلول های خاکستری مغزت کار بکش

هاهاهاهاهاهاهاها:smiliess (3):
    بابا مایه دار! روزگار رو می بینی! یه جا صاحبان سرمایه ایستادن یه جا هم ما! خخخخخخخ
    من چشمام شور نیست :thumbsupsmileyanim:
    حیوون خونگیتون آواز هم می خونه! خخخخخ به سحر ناز خانم سلام برسون! راسی اون بچه اتون با پتو ستاره ایش خوبه! هوا حسابی سرد شده! ویلاتون کجاست اجاره هم میدید ما بخواهیم بریم با برو بچ مسافرت!؟ (دیگه اجاره اش رو دانشجویی پامون حساب کنید!)
    یاشاسین علی........... اون گوگل خیعلی جالب بود هههههههههههههههههههههههههههههههههه:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

ممنوووووووووووووووووووووووووووون:rose:
    عه انقد پولدار بودی ما خبر نداشتیم پس؟حالا این سحرنازتون کیه ببینیم (بااون سلیقت خخخ)
    حیف اون حیوون ناااااااااز نیس آخه پیش شما شما باشه؟!بدبخت یساعتم عمر نمیکنه ک.اصن تورو بببینه خودش پرپر میشه حیوونی :(
    ای بابا اینجا ک از این بیشتر برف اومده :) عه این ک عکس شهر ماست میگم آشناست !
    جواب سوالتم نمیدم ک بمونی تو کف :)
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا