نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• اینم نوتره از ترسش داره فرار میکنه
    نوتر بالام یواش یواش برو
    ههههههههههههههههههه مرضی ایول میایم میترکونیم ................هرکی سر راه بود برمیدارم بیارم خخخخخخخخخخخخخخ:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    سانی باجی بیا بریم گردخاک کردیم بسه دیگه

فعلا یه چشمه نشون دادیم

نوتر بای بازم میام

سانی باجی دستتو بده به من بریم
    اره مرضی کسب وکاری میشه ........... هههههههههههه خوشمل تزیین کن مردم دلشون بخواد قطعات اینارو بخرن خخخخخخخخخخ اینا که اینجوری همه فرارین ازشون ههههههه
    اخه سانی نبودی یه بار ینی زدیم پروفش و ترکونیدم
    نوتر اومده بود دیده بود هنگ 148 پ ب داشت حالا از اون قضیه به بعد ترس اوفتاده به جونش
    حححححححححححح خخخخخخخ

نوتر حالا یه روز با برو بکس
    الامی شاشایی سپیدک هانی
    میام خونتون مهمونی

دم عیده خونتو تمیز کن
    ههههههههههههههههه مرضی بزنن محکم بزن از طرف منم خخخخخخخخ دستت طلا :smilies-azardl (113 وییییییییییی مرضی دستکش بپوش ممکنه سمی باشه این نوتر خخخ:25r30wi:
    خخخخخخخخخ اله سانی کارای تزیینش با من

منم خرج نتم رفته بالا به نظرت پول خوبی به دس میاریم
    خخخخخخخخخ
    اخه پروف تو چچل رو میخوان واسه چی بازدید کنن اعتماد به زیر زمین خخخخخخخخخخخخخخخخ:riz481::riz481:
    خخخ نوتر برو شاید اومدی دیدی اصلا دیگه پروفی وجود نداره

باید افتخار کنی پروفت با پیامها ما مزین بشه

ههههههههههه مرضی موخوای قطعه قطعه کنیم بعد مثه این میوه ارایی ها خخخخخخخخ تزیین کنیم ببریم بفروشیم پول نتمون در بیاد ههههههههه:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
    ههههههههههههههههههه مرضی عوض منم بزنشون خوجمل میزنی خخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
    خخخخ نیام ببینم پروف من 122 پیغام بازدید کننده داره هاااااااااااااا:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    خخخخخخخخخ سانی قطعه قطه به صورت کاملا مساوی و طرحدار
    اناررررررررررررررررررر نیومدی موخوام ریزه ریزت کنم ویییییییییییییییییییییییییی
    نوتررررررررررررررررررر موخوام 4 شقت کنم
    نیکییییییییییییییییییییییییییییییییییی
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا