waria
پسندها
44

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• :))اره واقعا حیف.چقد میشد اذیتت کرد.:thanks:البته بخون که مشکلات نداشته باشی دیگه دختر.بخووووون:riz277:
    خواهش.خب باید ببرم بگردونمش دیگه خونه که نمیمونیم.بعدشم احتمالا میرم رشت کارای فارغ تحصیلی و تصویه حساب انجام بدم.نتایج که بیاد البته اگه قبول شده باشم میام وگر نه گمون نمیکنم.دپرس میشم اون موقع:1dco2x0p1lilzhfpg1t
    آره .گفته بودم كه بهت..
    دوسش ميدارم:heart:
    ببببببببببه... واريا جون...سلاااام كجايي خانوم؟نيستي؟ خوبي؟
    ميبينم دوباره آواتار خوشگله رو گذاشتي.. ايول:smilies-azardl (113
    باشه نخون.خود دانی .:riz277:من احتمالا چند روز نیام یا کم بیام.دوستم از اصفهان داره میاد اینجا.دیگه ندیدی منو حلال کن:black_eyed:
    ماشالا.رو که نیست.سنگ پاس.برو درس بخون پاس نمیکنیا.پاشو.پاشو جانم.برو به درست برس بیا.:p7977cujr38iyymsu8:
    ممنون دوستم سلامتی. گفته بودی امتحان داری ایشاا.. موفق باشی دوستم:smilies-azardl (181
    سلام دوستمممممممممممممممممم
    خوفی ؟ چه خبرا؟
    happy new avatar:thanks: حالا برو پای درست بچه.:riz277:
    عكسايي كه انتخاب ميكني خيلي خوبن ازشون خوشم مياد
    بلی.. خوبم
    ستاره دنباله دار هالی. هر 76 سال یکبار دور خورشید میچرخه. آخرین بار که دیده شد سال 1985 بود تا سال 2061 بار دیگر قابل رویت خواهد شد..

اونی که یه لحظه میاد و میره، شهابه. ولی ستاره دنباله دار ثابته.. من منظورم ستاره دنباله دار هالی بود که سال 77 از آسمون قابل دیدن بود(حدوا شمال غرب آسمون). تا اونجائیکه یادمه فقط یه شب بود ولی حسابی نگاش کردم.. البته تو اون موقع خیلی کم سن بودی. ایشالله اونو هم میبینی :(40):
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا