waria 2012-08-22 سلامممممممم.مرسی عزیزم توخوبی؟شارژاینترنت تموم شده بود.واسه همین نبودم.کلی دلم تنگ شده بود...از اواتاره خوشت اومد؟
سلامممممممم.مرسی عزیزم توخوبی؟شارژاینترنت تموم شده بود.واسه همین نبودم.کلی دلم تنگ شده بود...از اواتاره خوشت اومد؟
reza.n 2012-08-22 خب عکساتو از توو pc آپ کن یه جا بعد بذار اینجا.این هوم تکیه کلامه منه ها.سرقت ادبی نکن ابجی.ولی نقشمو فهمیدیا.:riz277:
خب عکساتو از توو pc آپ کن یه جا بعد بذار اینجا.این هوم تکیه کلامه منه ها.سرقت ادبی نکن ابجی.ولی نقشمو فهمیدیا.:riz277:
reza.n 2012-08-21 میگم بوش اومد که من یهو هوس ماکارونی کردم.صدام نکردی منم بیام.یادت باشه.دارم داست ابجیییییییییییییی:idea_majidonline:
میگم بوش اومد که من یهو هوس ماکارونی کردم.صدام نکردی منم بیام.یادت باشه.دارم داست ابجیییییییییییییی:idea_majidonline:
reza.n 2012-08-21 عکس خوبامونو بذار پس.یه چی نذاری که دیگه نتونم بیام اینجا.:dadad4:میدونم هوامو داری ابجی.اگه عکس خوبارو بذاری منم به مامان نمیگم درس نمیخونی اصن همش اینجایی.:riz481:
عکس خوبامونو بذار پس.یه چی نذاری که دیگه نتونم بیام اینجا.:dadad4:میدونم هوامو داری ابجی.اگه عکس خوبارو بذاری منم به مامان نمیگم درس نمیخونی اصن همش اینجایی.:riz481:
reza.n 2012-08-21 پاکش کردم.اره خیلی باحال بود ولی.البته من همیشه همون اولیه در موردم درست بوده:dadad4:.ولی بچگیا تورو یادمه ابجی.همیشه دومیه بودی.:smiliess (3)::28:
پاکش کردم.اره خیلی باحال بود ولی.البته من همیشه همون اولیه در موردم درست بوده:dadad4:.ولی بچگیا تورو یادمه ابجی.همیشه دومیه بودی.:smiliess (3)::28: