maxin 2014-01-15 آرزو دوست دارم بیای ولی بیاید بقیم میگن پ چ خبره دیدی ما تاپیک دخدرا اصن نمیایم....میترسم بحث وجدل بیخودی شروع بشه... امتحانات چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آرزو دوست دارم بیای ولی بیاید بقیم میگن پ چ خبره دیدی ما تاپیک دخدرا اصن نمیایم....میترسم بحث وجدل بیخودی شروع بشه... امتحانات چطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pari20 2014-01-14 :33: دختر تو اینجا چی کا موکونی !!!!!!!! برو پاتوق پسرا ببین سالار از حسودیش چی زده همش دخترا توشن:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
:33: دختر تو اینجا چی کا موکونی !!!!!!!! برو پاتوق پسرا ببین سالار از حسودیش چی زده همش دخترا توشن:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
maxin 2014-01-13 باوشه برو ب سلامت انشالا موفق باشی ........کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران:sad:...خدانگهدارت. منم تا 30دی دارم..........
باوشه برو ب سلامت انشالا موفق باشی ........کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران:sad:...خدانگهدارت. منم تا 30دی دارم..........
maxin 2014-01-13 (فرزندانم خداوند شما را نبخشاید!چرا من را در چاه نیانداختید!) حضرت یعقوب خطاب ب پسرانش بعد از دیدن زُلیخا!!!!!!!!!
(فرزندانم خداوند شما را نبخشاید!چرا من را در چاه نیانداختید!) حضرت یعقوب خطاب ب پسرانش بعد از دیدن زُلیخا!!!!!!!!!
maxin 2014-01-12 برو پرش کن با روکش حتما ک زود ازبین نره..... ولی وجد انن بکشش جاش سفت شدهیدونه جاش بنداز خودتم متوجه نمیشی مصنوعیه.... بلاخره ایشالا زودتر خوب بشی
برو پرش کن با روکش حتما ک زود ازبین نره..... ولی وجد انن بکشش جاش سفت شدهیدونه جاش بنداز خودتم متوجه نمیشی مصنوعیه.... بلاخره ایشالا زودتر خوب بشی
maxin 2014-01-12 آرزو خودت برو تاپیک دیدار حضوری اعتراف کن تو عکس دسته جمعی ک گذاشتن کدوم تویی؟؟؟؟؟؟؟؟ پست 287