mahdieh75 2014-01-01 اره من نبودم کل زحماتت الکی به هدر میرفت......ببین خدا چقد دوست داشت که من بودم خخخخخ باوشه جونم توهخم مواظب خودت باش بای تا های بعد:riz513:
اره من نبودم کل زحماتت الکی به هدر میرفت......ببین خدا چقد دوست داشت که من بودم خخخخخ باوشه جونم توهخم مواظب خودت باش بای تا های بعد:riz513:
mahdieh75 2014-01-01 نه والا نمیبینمش خخخخ نابوده نیستش خخخ زحمت نکش باز نمیشه خخخخ پترررررررررررررررررررررررررررررررررررررس من بر کمی بدرسم کاری نداری؟
نه والا نمیبینمش خخخخ نابوده نیستش خخخ زحمت نکش باز نمیشه خخخخ پترررررررررررررررررررررررررررررررررررررس من بر کمی بدرسم کاری نداری؟
mahdieh75 2014-01-01 کلا خسته نباشی خخخخ کدوم عکسسسسسسسسسسسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عکس ناموس مردم که نیست خخخخخخ
mahdieh75 2014-01-01 اره خوم مرسی تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم پیدا که چه عض کنم کلا ناپیدا شدی خخخخخ خو بنزین نداری ولی چی؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخ
اره خوم مرسی تو چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کم پیدا که چه عض کنم کلا ناپیدا شدی خخخخخ خو بنزین نداری ولی چی؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخ
mahdieh75 2014-01-01 بنزینه دیگه یهو وسط راه تموم میشه خخخخ اره چرا نشهههههههههههههه میخندم ببین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:ad54ad::4d564ad6::25r30wi:
بنزینه دیگه یهو وسط راه تموم میشه خخخخ اره چرا نشهههههههههههههه میخندم ببین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:ad54ad::4d564ad6::25r30wi:
Leyenda 2013-12-31 زهرا جان من خودم هروقت نیاز به شکلک ها دارم میرم به این تاپیک!پست اول ادرس چند تا سایت شکلک هست...http://olumpezeshki.ir/thread8643.html#post284959
زهرا جان من خودم هروقت نیاز به شکلک ها دارم میرم به این تاپیک!پست اول ادرس چند تا سایت شکلک هست...http://olumpezeshki.ir/thread8643.html#post284959
mahdieh75 2013-12-31 سلام پترسی بد نیستم مرسی.....دوباره گازم از کار افتاده ( توچطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوبی؟؟؟؟
هانیه 2013-12-29 اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار
اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار
هانیه 2013-12-28 میدوارم بابانوئل به جای کادوی زیبا تقدیر زیبا برای تو هدیه بیاره تقدیر خوب رو نمیتونی الان حس کنی اما در آینده میفهمی بهترین آرزو رو برات داشتم کریسمس مبارک
میدوارم بابانوئل به جای کادوی زیبا تقدیر زیبا برای تو هدیه بیاره تقدیر خوب رو نمیتونی الان حس کنی اما در آینده میفهمی بهترین آرزو رو برات داشتم کریسمس مبارک