mahii 2014-01-01 هر چند حال و روز زمین و زمان بد است / یک تکه از بهشت در آغوش مشهد است حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای / آنجا برای عشق شروعی مجدد است . . . عزای شهادت شاه خراسان تسلیت باد
هر چند حال و روز زمین و زمان بد است / یک تکه از بهشت در آغوش مشهد است حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای / آنجا برای عشق شروعی مجدد است . . . عزای شهادت شاه خراسان تسلیت باد
parand 2013-12-29 سلااااااام اقای گلچین یلداتون با 8 روز تاخیر مبارک!:riz304: شرمنده یه مدت سایت نمی یومدم نشد به موقع تبریک بگم.
سلااااااام اقای گلچین یلداتون با 8 روز تاخیر مبارک!:riz304: شرمنده یه مدت سایت نمی یومدم نشد به موقع تبریک بگم.
حسان 2013-12-27 سلام.. اقا گلچین من خودم کتاب محمد تقی اکبری رو دارم و اونو خوندم.. اما گویا ترجمه لیلا یوسفیان هم خوبه... ایراداش از بقیه کمتر باشد..
سلام.. اقا گلچین من خودم کتاب محمد تقی اکبری رو دارم و اونو خوندم.. اما گویا ترجمه لیلا یوسفیان هم خوبه... ایراداش از بقیه کمتر باشد..
هانیه 2013-12-27 وقتی جهان از ریشه جهنم و آدم از عدم و سعی از ریشه های یاس می آید وقتی یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل می کند باید به بی تفاوتی واژه و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هر طرف که بخوانی نان است ! قیصر امین پور
وقتی جهان از ریشه جهنم و آدم از عدم و سعی از ریشه های یاس می آید وقتی یک تفاوت ساده در حرف کفتار را به کفتر تبدیل می کند باید به بی تفاوتی واژه و واژه های بی طرفی مثل نان دل بست نان را از هر طرف که بخوانی نان است ! قیصر امین پور