pari20 2013-12-30 نه نوتر هنو به روانشناسی رجوع نکردم هنو خودمم خخخخخخخخ نوتر روان منو بشناس راست میگی اگه تونستی روانشناس تر.............
نه نوتر هنو به روانشناسی رجوع نکردم هنو خودمم خخخخخخخخ نوتر روان منو بشناس راست میگی اگه تونستی روانشناس تر.............
pari20 2013-12-30 بیا نوتر این واسه تو داشتم شوخی کردم تو پسر افتضاحی هستی خیلی دوست داشتنی هستی ازت بدم میاد Ilove you
بیا نوتر این واسه تو داشتم شوخی کردم تو پسر افتضاحی هستی خیلی دوست داشتنی هستی ازت بدم میاد Ilove you
pari20 2013-12-30 نوتر عکسات پخش شده من نمیدونم با این وضعیت چطور مدرک گرفتی پارتی داشتی ؟ خریدی مدرکتو؟ دانشگاه آزاد بودی خخخخخخخخخخخخخخ
نوتر عکسات پخش شده من نمیدونم با این وضعیت چطور مدرک گرفتی پارتی داشتی ؟ خریدی مدرکتو؟ دانشگاه آزاد بودی خخخخخخخخخخخخخخ
leylii 2013-12-29 ممنون بابت عکس .. تبریک میگم مدیریتو بهتون ان شالا تو زندگی هم مراحل ترقی رو پشت سر بذارین و موفق باشین
ممنون بابت عکس .. تبریک میگم مدیریتو بهتون ان شالا تو زندگی هم مراحل ترقی رو پشت سر بذارین و موفق باشین
هانیه 2013-12-29 اگر روزی ....(محبت کردی بی منت) (لذت بردی بی گناه) (بخشیدی بدون شرط) بدان آن روز را زندگی کردی
sepid71 2013-12-29 باشه مرسی پیش پیش عهههههههههههه نامرت من اخرین نفری ک بهش امتیاز دادم تو بودی برا همین این پیامو بهم داد دیگه :smilies-azardl (12) ایشششششششش:sdasdasd: من کی منت گذاشتم اقا اصن حالا ک اینطوره دیگه بهت امتیاز بی امتیاز7977cujr38iyymsu8:
باشه مرسی پیش پیش عهههههههههههه نامرت من اخرین نفری ک بهش امتیاز دادم تو بودی برا همین این پیامو بهم داد دیگه :smilies-azardl (12) ایشششششششش:sdasdasd: من کی منت گذاشتم اقا اصن حالا ک اینطوره دیگه بهت امتیاز بی امتیاز7977cujr38iyymsu8:
هانیه 2013-12-29 اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار
اين آخرين بارم بود! ديگر احساسم را براي کسي عريان نميکنم... صداقت، يعني حماقت...! مــے نویسم فقـط برآے ارضـآے تمـآمــے امیآل روحیــم که بخـآطر وجودت سرکوب مےشوند خدایا میدانم این روزها حرفهایم بوی ناشکری میدهند اما تو به حساب درد دل بگذار