نوتر
پسندها
1,336

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ای بابا نمیشه عکس گذاشت نوتر اینا همش تاثیرداروی رشد موی منه همین روزا خبر قبولی کنکورتم میاد برو دعاشو به جون من بکن در ضمن من مبخام.admin بشم این مدیر شدن چیزی نیس
    ههههههههههه
    مدیر مدیره
    خوده مدیره

میبینم که رخت مدیریت به تن کردی
    آبی پوش شدی
    به جمه آبی پوشان خوش رفتی
    ههههههه
    مبالکه

مبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببالکه
    کی شیرینی میدی؟
    خخخ توکی مدیر شدی مبارکه عاقا منم بازی من ناظم بشم
    من میرم ولی منتظرتم ............................هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
    هی مادر یادته تب داشتی.........................................................چه زحمت ها برات نکشیدم تا مدیرت کردم هی مادر........................حالاشارژ منوبفرست...............
    نوتر ببین من قول میدم همه اخبار ارقام برسونم بهت .........حالا شارژ منو بده نامرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
    به به,آبی شدنتون مباررررک..
    خخخخ,دیگه خطرناک شدین,شایدمنو مرضی از زدنتون صرفنظر کردیم..
    حالا بازم با آجیم درمیون بزارم میگم خدمتتون..ههههه
    اونوقت شیرینیشو کی بخوریم عاغا نوتر؟؟!هوووم؟
    نوتر مدیر شدی دست منم بگیر ها هههههههههههههههه استخدامم کن ها............... شارز با خراش بفرست برام با...........
    نوتر چه احساسی داری/////////////////بیا رضا رو یک هفته بن اش کنیم .........هههههههههههههههههههههههههههههههه
    یا امامزاده بیژن تو مدیر شدی باید شیرینی بدی ....نون خامه ای که نمیتونی بخری حداقل شارژبفرست.....
    ینی من اولین نفری بودم که تبریک گفتم آبی شدنت ...خو در پروفم بسته بود پ خ که باز بود...چه زودم خودشه گرفته خدا:(50):
    سلام نوتر حالا که مدیر شدی یک شارژبخر برام...خسیس
    نوتر ـآبی شدههههههههه
    ببینم داداش مدیر تغذیه شدی؟؟؟؟(پ ن پ مدیر بخش شاعرانه شده خخخخخخخخ)
    مبارک باشهههههه:thanks:
    سلام
    تبریک میگم مدیر آبی رنگ شدید.تبریک میگم همیشه روشن بودنتو رو :rose:
    سلام نوتر

تبریک میگممممممممم :4d564ad6::thanks::riz304:
    سوئ استفاده از مقامت میکنی ها ها ها..بگم ادمین نصفت کنه؟!:p7977cujr38iyymsu8:
    اتفاقا منم باید برم نماز بعدشم درس
    بای :):rose:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا