sepid71 2013-12-20 فک کن تاز اسم هم سه تا اس بود تازشم شکلک داشت 160 محاسبه شد شانسو میبینی.................عرما دوباره بفرستم خخخخخخخخ
فک کن تاز اسم هم سه تا اس بود تازشم شکلک داشت 160 محاسبه شد شانسو میبینی.................عرما دوباره بفرستم خخخخخخخخ
marzi ba 2013-12-20 شبت بخیر سپید جون خسیس خان یه پذیرایی هم نکردی دهمنون خشک شد از اون اولش همش خمیازه کشید ادم معذب بود این رسم مهمون نوازی نیست اییییییییییییییییش
شبت بخیر سپید جون خسیس خان یه پذیرایی هم نکردی دهمنون خشک شد از اون اولش همش خمیازه کشید ادم معذب بود این رسم مهمون نوازی نیست اییییییییییییییییش
sepid71 2013-12-20 بابا خواستم ی اس بدم شب یلدا اونم نمیرسه اصن بمن نیومده اس بدم هههههههههههه هعی خدا بای
نوتر 2013-12-20 سپید والا من که سیم کارت ایرانسلمو غیر فعال کردم تو گوشی خیالم از هر نوع آدم راحته خخخ این موقع شب مشکوک میزنی به کی اس میده الله اعلمو
سپید والا من که سیم کارت ایرانسلمو غیر فعال کردم تو گوشی خیالم از هر نوع آدم راحته خخخ این موقع شب مشکوک میزنی به کی اس میده الله اعلمو
sepid71 2013-12-20 چقد این کچل بیتربیته نوتر دیگه نمیام خونش شبت بخیر مرضی جونم بوووووووووووووسسسسسسسسسسسسسسسس
نوتر 2013-12-20 ب سلامت مرضی و سپید. سپید شایدم ساردینی خخخ. شایدم خالمخالی هههههههههه ب سلامت درم پشت سرتون ببندید.
marzi ba 2013-12-20 ایییییییش تو اگه اونا رو تو یه هفته میخوری ما در عرض یه ساعت میخوریم ههههههههههه ما هر روز از اون شوریجات میخوریم هههههه ههههههههههههه خخخخخخخخخ بیا بریم سپید خوابش میاد
ایییییییش تو اگه اونا رو تو یه هفته میخوری ما در عرض یه ساعت میخوریم ههههههههههه ما هر روز از اون شوریجات میخوریم هههههه ههههههههههههه خخخخخخخخخ بیا بریم سپید خوابش میاد