نوتر 2013-12-20 راست یه چیزی هم بگم دلتون آب شه رفتم یه دونه چیپس/ یه دونه کرانچی/یه دونه پفک حلقه ای/یه دونه پفیلا/یه دونه پاستیل و یه دونه تخم کدو گرفتم واسه خودم تا بخورم. البته همشو نمیخورما واسه یه هفتمه. خخ
راست یه چیزی هم بگم دلتون آب شه رفتم یه دونه چیپس/ یه دونه کرانچی/یه دونه پفک حلقه ای/یه دونه پفیلا/یه دونه پاستیل و یه دونه تخم کدو گرفتم واسه خودم تا بخورم. البته همشو نمیخورما واسه یه هفتمه. خخ
sepid71 2013-12-20 این همه چیز برا فروش هست حالا چرا شاسخین ..اونم تو این روزا ... ها ها ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
marzi ba 2013-12-20 نوتر خو از من که بی پول تر نیستی خو چرا من برا فروش نخریدم نوتر بگوووووووووووووووووووووو راحن باش با ما مرسی سپید جون خودتم ماهی
نوتر خو از من که بی پول تر نیستی خو چرا من برا فروش نخریدم نوتر بگوووووووووووووووووووووو راحن باش با ما مرسی سپید جون خودتم ماهی
نوتر 2013-12-20 :smiliess (9)::smiliess (9)::smiliess (9): مرضی سپید اگه میخوایید برید که بسم الله. اگه نمیخوایید که من همین وسط پروفایلم جامو میندازم میگیرم میخوابم:smiliess (9): شما بشینین تا صبح غیبت کنید
:smiliess (9)::smiliess (9)::smiliess (9): مرضی سپید اگه میخوایید برید که بسم الله. اگه نمیخوایید که من همین وسط پروفایلم جامو میندازم میگیرم میخوابم:smiliess (9): شما بشینین تا صبح غیبت کنید
marzi ba 2013-12-20 وی وی یکی میخاد به خودش بگه مشکوکی بگو شاسخین رو برا کی خردی بودی که الن حاضری بری بازار سیاه بفروشیش
وی وی یکی میخاد به خودش بگه مشکوکی بگو شاسخین رو برا کی خردی بودی که الن حاضری بری بازار سیاه بفروشیش