آسمون 2013-12-21 اينجاراديودل است"صداى مراازعمق قلبم ميشنويد اين يك پيام نيست، يك احساس پاك است كه ميگويد"زمستانت پيشاپیش زيبا،يلدايت پیشاپیش مبارك!
اينجاراديودل است"صداى مراازعمق قلبم ميشنويد اين يك پيام نيست، يك احساس پاك است كه ميگويد"زمستانت پيشاپیش زيبا،يلدايت پیشاپیش مبارك!
آسمون 2013-12-21 اينجاراديودل است"صداى مراازعمق قلبم ميشنويد اين يك پيام نيست، يك احساس پاك است كه ميگويد"زمستانت پيشاپیش زيبا،يلدايت پیشاپیش مبارك!
اينجاراديودل است"صداى مراازعمق قلبم ميشنويد اين يك پيام نيست، يك احساس پاك است كه ميگويد"زمستانت پيشاپیش زيبا،يلدايت پیشاپیش مبارك!
ADEL21 2013-12-20 مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی یلدای شما هم مبـــــــــــــــــــــــــارک:smiliess (8):
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی یلدای شما هم مبـــــــــــــــــــــــــارک:smiliess (8):
baran1001 2013-12-20 طولانی ترین توجه امام حسین(ع) را در دنیا و آخرت در طولانی ترین شب سال برایتان آرزو میکنم به شرط صلوات بر محمد و آل محمد.
طولانی ترین توجه امام حسین(ع) را در دنیا و آخرت در طولانی ترین شب سال برایتان آرزو میکنم به شرط صلوات بر محمد و آل محمد.
هانیه 2013-12-20 روم نشد بهت زنگ بزنم تو رو خدا برای شب یلدا به کسی قول نده باهات کار دارم با خودت نه با اون صدای قشنگت کار دارم میخوام رو وانت داد بزنی: هندونه هندونه
روم نشد بهت زنگ بزنم تو رو خدا برای شب یلدا به کسی قول نده باهات کار دارم با خودت نه با اون صدای قشنگت کار دارم میخوام رو وانت داد بزنی: هندونه هندونه
هانیه 2013-12-20 من خوردم .................بلد نیستم ................هههههههههههههههههه ............البته شیرین دوست نمیدارم...................
من خوردم .................بلد نیستم ................هههههههههههههههههه ............البته شیرین دوست نمیدارم...................