هانیه 2013-12-20 روم نشد بهت زنگ بزنم تو رو خدا برای شب یلدا به کسی قول نده باهات کار دارم با خودت نه با اون صدای قشنگت کار دارم میخوام رو وانت داد بزنی: هندونه هندونه
روم نشد بهت زنگ بزنم تو رو خدا برای شب یلدا به کسی قول نده باهات کار دارم با خودت نه با اون صدای قشنگت کار دارم میخوام رو وانت داد بزنی: هندونه هندونه
sepid71 2013-12-20 خخخخخخخخخخ نوتر اباد دوربین ندارن خو ...پشت کوهه .چ انتطاارتی از بچه دارین اخه مرضی جونی من
marzi ba 2013-12-20 سپید نوتر گفته هیچ عسکی تا حالا تو زندگیش از خودش نداره برو بچ جمع شدیم بریم نوتر اباد از نوتر عسک بندازیم دل بچمون رو شاد کنیم ههههههههه خخخخخخخ نوتر
سپید نوتر گفته هیچ عسکی تا حالا تو زندگیش از خودش نداره برو بچ جمع شدیم بریم نوتر اباد از نوتر عسک بندازیم دل بچمون رو شاد کنیم ههههههههه خخخخخخخ نوتر
marzi ba 2013-12-20 ههههه سپید سپید به نظرت نوتر بیاد صفحشو باز کنه ببینه این همه براش پیغام اومده چه حالی میشه نوتر بیا بعدا حالتو به ما هم بگو
ههههه سپید سپید به نظرت نوتر بیاد صفحشو باز کنه ببینه این همه براش پیغام اومده چه حالی میشه نوتر بیا بعدا حالتو به ما هم بگو
marzi ba 2013-12-20 لایک لیلی اره اونم خود نوتره نوتر تو خودت بیشتر از همه خوردی اتاقه کثیف کردی فردا نگی تقصیر ما بوده گفته باشم دنبال سر دخملای خوب انجمن حرف در نیاری
لایک لیلی اره اونم خود نوتره نوتر تو خودت بیشتر از همه خوردی اتاقه کثیف کردی فردا نگی تقصیر ما بوده گفته باشم دنبال سر دخملای خوب انجمن حرف در نیاری