mw.ashel
پسندها
397

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• پیری برای جمعی سخن میراند. لطیفه ای برای حضار تعریف کرد همه دیوانه وار خندیدند. بعد از لحظه ای او دوباره همان لطیفه رو گفت و تعداد کمتری از حضار خندیدند ......او مجدد لطیفه را تکرار کرد تا اینکه دیگر کسی در جمع به آن لطیفه نخندید .او لبخندی زد و گفت وقتی که نمی توانید بار ها و بارها به لطیفه ای یکسان بخندید پس چرا بارها و بارها به گریه و افسوس خوردن در مورد مسئله ای مشابه ادامه می دهید؟؟؟؟گذشته رو فراموش کنید و به جلو نگاه کنید
    مرسی زهرایی یلدای توام مبارک ......یادش بخیر پارسال واسمون فال گرفتی:heart:
    عمرتون ۱۰۰ شب یلدا/دلتون قد یه دریا /توی این شب های سرما/یادتون همیشه با ما
    شب یلدا مبارک :riz304:
    قربون محبتت عزیزم:ad54ad: انشااله همیشه شاد باشیو به تک تک آرزوهای قشنگت برسییییی:riz304::riz304: شب یلدات مبارکککک:heart:
    هر چه از روشنی و سرخی داریم برداریم کنار هم بنشیینیم

و بگذاریم که دوستی ها سدی باشند در برابر تاریکی ها

یلدایتان رویایی…روزهایتان پر فروغ،شبهایتان ستاره باران
    یلدا یعنی یادمان باشد که زندگی انقدر کوتاه است که یک دقیقه بیشتر باهم بودن را باید جشن بگیریم
    یلدایتان پیشاپیش مبارک:riz304:
    برایت چه بخواهم ز خدا؟
    بهتر از اینکه خودش پنجره ی باز اتاقت باشد، عشق، محتاج نگاهت باشد، خلق، لبریز دعایت باشد و دلت تا به ابد وصل خدایی باشد، که همین نزدیکیست، من بهترین یلداها را برایت آرزو می کنم.
    پیشاپیش شب یلدا مبارک
    بسیار زیبا بود.ممنونم.من شعر نداشتم بگم.عکسای مناسبتی هم که میوه و اینا بود که اعتقادی بهش نداشتم.
    شب یلدای شما هم مبارک.:riz304:

ما منتظر صبح شب یلداییم
    دستی به دعا تا فرج آقاییم . . .

یلداپیشاپیش مبارک....
    اسمان رنگ شب یلدا گرفت
    یاد تو امد به قلبم جا گرفت
    تا سحر غم با دلم همخانه بود
    از فراق تو دلم دیوانه بود............
    پیشاپیش یلدات مبارک عزیزم:rolleyessmileyanim:
    آنگاه که تولد دختری بی گناه مایه ننگ عربهای پا برهنه و جاهل بود، آنگاه که زندگی برای دخترکان ساعتی به طول نمی انجامید،
    نیاکان ما، بلندترین شب سال (یلدا، شب تولد مینوالهه زن و میتراالهه خورشید) را شب زنده داری میکردند
    پیشاپیش شب زایش مهر و میترا ، شب زایش نور و روشنائی بر تو ایرانی مبارک...:riz304:
    به ستاره ها خواهم سپرد, برجاده های شبت بتابند تا مسیر آرزویت در طولانی ترین شب سال بی نور نماند.
    پیشاپیش یلداتون مبارک :riz304:
    ممنون آشل جوون.منم شب یلدا رو پیشاپیش تیریک می گم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا