zErOOn3
پسندها
326

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• دو قدم مانده به رقصیدن برف
    یک نفس مانده به سرما و به یخ
    چشم در چشم زمستانی دگر
    تحفه ای یافت نکردم که کنم هدیه تان
    یک سبد عاطفه دارم همه تقدیم شما.
    آخرین لحظه های پاییزیت پر از خش خش آرزوهای قشنگ و من بهترین یلداها را برایت آرزو می کنم.
    پیشاپیش شب یلدا مبارک:rose:
    سلام مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییی،:rose:
    قشنگ شد اواتارم؟///
    زیرو یکی از ارزوهام اینه متن ها ونوشته ها بتونم تو 2ثانیه بخونم واینقدر نیاز به انالیز وعاقبت گفتن کلمه بیخیال اینم نفهمیدم نداشه باشه:riz513:ولی عکسهایی که مکسین برام گذاشته اره خیلی قشنگن منم خیلی دوستشون دارم گفتش مناظر روسیه هستن قرار گذاشتیم به ادمین بگیم یک اردو بگذاره ببرتمون اونجا:4d564ad6:اینم قیافه ادمین:smiliess (15)::5:
    متنی از كتاب "یك عاشقانه آرام" اثر نادر ابراهیمی

مگذار كه عشق، به عادتِ دوست داشتن تبدیل شود !
    مگذار كه حتی آب دادنِ گلهای باغچه، به عادتِ آب دادنِ گل های باغچه بدل شود !
    عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتنِ دیگری نیست ، پیوسته نو كردنِ خواستنی ست كه خود پیوسته ، خواهانِ نو شدن است و دیگرگون شدن.
    تازگی ، ذاتِ عشق است و طراوت ، بافتِ عشق . چگونه می شود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند ؟
    عشق، تن به فراموشی نمی سپارد ، مگر یك بار برای همیشه .
    جامِ بلور ، تنها یك بار می شكند . میتوان شكسته اش را ، تكه هایش را ، نگه داشت . اما شكسته های جام ،آن تكه های تیزِ برَنده ، دیگر جام نیست .
    احتیاط باید كرد . همه چیز كهنه میشود و اگر كمی كوتاهی كنیم ، عشق نیز .
    بهانه ها جای حسِ عاشقانه را خوب می گیرند...
    اگه شما خودتون مثلا یه کاری کرده باشین که پدرتون از دستتون ناراحت باشه روتون نشه برین ازشون معذرت بخواین یکی رو که پیش پدرتون عزیز هست و حرفش برو داره (مادر)میفرستی که باهاشون صحبت کنه و وساطت کنه حالا اینجا هم همین وضعیت هستش (البته رابطه ی شما و خدا خیلی فرق داره با رابطه ی شما و پدرتون این فقط یه مثال بود.) که ما امامان یا ادمای پاکی رو که برای خدا عزیز هستن رو واسطه میکنیم.(حوابی که سالها به مامیگفتن)اما من بیشتر این دعا میخونم چون خیلی قشنگ با خدا سبحان صحبت شده.خیلی وقتا هم بوده بدون هیچ واسطه ای خدا منان دعامو مستحاب کرده.اردات خاصی که به ائمه دارم .نمیدونم
    وقت خدا به دادمون برسه واسه خیلی سوالا اصلا جواب نداریم.شاید چون دین رو خودمون انتخاب نکریدم به ما ارث رسیده .
    اگه مشکلی خدای نا کرده داشته باشین یا یه خواسته ای دارین با مدد خواستن از مولا علی (ع)ایشالا بهش میرسین.
    به نام خدا
    بخوان علی (ع)را که مظهر کمالات و صفات عجیب است تا یاری کننده ی(عونن) تو در تمام مشکلات و سختیها باشد.(خط اول دعا).
    تا حالا نخوندین ؟خیییییییییییییییلی دعای خوبیه.خیلی دوسش دارم.
    مرسی :riz304:
    یه چیزی بگم ؟؟
    من هنوز نمیتونم پستای شما درست بخونم :33:
    ههههههه نه دارت بازی نمیکنم ولی معمولا به هدف میزنم
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا