نگاه
پسندها
6

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را کسی همچون نسیم دشت آهسته می گوید کنارت هستم ای تنها
    سلام عزیز من استخدام تهران شدم اما انصراف دادم .
    کار تو بیمارستان خیلی برام سخته دوست دارم ادامه تحصیل بدم تا تو بیمارستان کار نکنم
    زیباترین حکمت دوستی ، به یاد هم بودن است ، نه در کنار هم بودن .نگاه جان حضورت مایه دلگرمیمه
    سلام نگاه عزیز ممنون از متن زیبایی که برام گذاشته بودی.:thanks:
    در بدترین روزها امیداور باش ،زیرا زیباترین بارانها از سیاه ترین ابرهاست .
    نگاه عزیز بابت گلای زیبات ممنون. خودت گل هستی
    آدمی به خودی خود نمی افتد...اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است...
    :sarma:آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به*زودی موفق می*شود، ولی او می*خواهد خوشبخت*تر از دیگران باشد و این مشکل است. زیرا او دیگران را خوشبخت*تر از آنچه هستند تصور می کند
    روند رشد، پيچيده و پر زحمت است و در درازاي عمر ادامه دارد. (اسكات پك)
    سلام عزیزم ممنون از راهنماییت
    متاسفانه امسال با اینکه ثبت نام کرده بودم و درس خونده بودم نتونستم تو امتحان شرکت کنم درست 2 روز قبل آزمون آپاندیسم ترکید چون نمیتونستم با درن بشینم نتونستم امتحان بدم. شما چطور؟ سوالا چطور بود؟
    بزرگ ترین افسوس ادمی ان است که می خواهد ولی نمی تواند و به یاد می اورد روزی را که می توانست اما نخواست
    خدایا: من گمشده ی دریای متلاطم روزگارم و تو بزرگواری! پس ای خدا! هیچ می دانی كه بزرگوار آن است كه گمشده ای را به مقصد برساند ؟ تا ابد محتاج یاری تو ، رحمت تو ، توجّه تو ، عشق تو ، گذشت تو ، عفو تو ، مهربانی تو ، و در یك كلام ... محتاج توام !
    اگر روزی گذارت به ابی بیکران دریا افتاد و افق را نگریستی ونسیم دریا بوسه ای نوازشگر بر گونه ات زد به ارامی روح زیبایت را در ابی دریا صیقل بده
    سلام عزیزم ممنون از اینکه مطالبمو خوندی موفق باشی
    نه.. من انتقال میدم.. فقط شما لینک هر دو تا تاپیک رو برام بذار :)
    نه خانومی.. ولی اگه بخوای یه کار می تونم بکنم. یه تاپیک جدید باز کن با عنوانی که میخوای. بعد من این دو تا رو با هم ادغام می کنم و اون عنوانی رو براشون انتخاب می کنم که خودت گفتی.

در واقع لقمه رو باید بپیچونیم :دی
    نگاه جان.. امکان تغییر عنوان تاپیک توی منوی مدیریتی من فعال نیست.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا