A A amin88 2013-11-27 دمتت گرم کوروش خان واقا دمت گرم ما مصلا رفیق صمیمیت بودیم ولی ی خبری ندادی....مبارکه
marzi ba 2013-11-27 سلام دادا کوروش مبارکا باشه انشاله که خوشبخت شید وای خیلی خوشحالم دادا کوروش راستی بازم تتتلو گوش میکنی؟ چه خبرا از تتلو؟؟؟؟؟؟:a2d3::thanks::sarma::thumbsupsmileyanim:
سلام دادا کوروش مبارکا باشه انشاله که خوشبخت شید وای خیلی خوشحالم دادا کوروش راستی بازم تتتلو گوش میکنی؟ چه خبرا از تتلو؟؟؟؟؟؟:a2d3::thanks::sarma::thumbsupsmileyanim:
dr..korosh 2013-11-27 باسلام ...فقط یه کوچولو اومدم بگم اید باورش سخت باشه ولی من متاهل شدم..هفته قبل...!!برامون دعا کنید...همتون خوشبخت شید
باسلام ...فقط یه کوچولو اومدم بگم اید باورش سخت باشه ولی من متاهل شدم..هفته قبل...!!برامون دعا کنید...همتون خوشبخت شید
dr..korosh 2013-11-18 سلام رفقای خوب باکس.................حجم درسا زیاد شده..دلم برا همتون تنگ شده...امین خان .............درپناه خدا باشی..شاد و موفق
سلام رفقای خوب باکس.................حجم درسا زیاد شده..دلم برا همتون تنگ شده...امین خان .............درپناه خدا باشی..شاد و موفق
A A amin88 2013-11-11 سلام کوروش خوبی؟ توهم ک مث خودمی خخخخ کم میای کسی هم ک احوالت نمیگیره خخخخخ ولی ما بیادتیم...ایشالا همیشه هر جا هسی خوب باشی....بای
سلام کوروش خوبی؟ توهم ک مث خودمی خخخخ کم میای کسی هم ک احوالت نمیگیره خخخخخ ولی ما بیادتیم...ایشالا همیشه هر جا هسی خوب باشی....بای
A A amin88 2013-10-15 سلام کورشم خوبی عزیزم؟ دلم خیلی تنگ شده...بخدا درسام هم زیاده هم سخت وقت نمیکنم زیاد ببام...توخوبی؟
A A amin88 2013-09-20 ظرفیت صندوق پیام های خصوصی dr..korosh به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی dr..korosh به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.